Eels: "Hombre Lobo".

 • Julkaistu 12.03.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1338 kertaa

"Hombre Lobo" -albumin etukannessa alaosassa kellertävää väriä, jonka päällä partasuisen miehen kasvot ja pää. Yläosassa kuvaa hallitsee mustavalkoisin pistein koristeltu palkki. Kuvan keskimmäisenä lukee Eels valkoista taustaa vasten ja sen alla albumin Julkaistaan 2.6.2009

Yhdysvaltalainen tunnelmallista lauluvoittoista rock-musiikkia tekevä Eels (www.eelsband.com) on ilmoittanut julkaisevansa kesäkuun toisena päivänä uuden albumin ensimmäistä kertaa neljään vuoteen. Uusimman pitkäsoiton nimi on “Hombre Lobo”. Sen kansikuva, joka näkyy tämän uutisen yhteydessä, paljastettiin suurelle yleisölle eilen keskiviikkona. Tasan tusinan verran biisejä sisältävä pitkäsoitto on seuraaja vuoden 2005 päivinä esiin tuodulle “Blinking Lights and Other Revelations” -albumille. “Hombre Lobo” tulee olemaan Eelsin levytysuralla seitsemäs täyspitkä rykäisy. Levyn nimi on espanjaa ja se tarkoittaa suomeksi susi-ihmistä, joka viitannee bändin keulahahmo E:n tavanomaista tuuheampaan partakarvoitukseen.

Eels uutisoi uuden kiekon julkaisemisesta alunperin 3.3., jolloin yhtye ilmoitti tuovansa esille sellaisen levytyksen kuin “Hombre Loco” 2.6.2009. Uusi albumi nauhoitettiin Los Angelesissa Eelsin keulahahmo E:n omassa kotistudiossa.

“Hombre Lobo” -albumin kappaleet:

 1. prizefighter
 2. That look you give that guy
 3. Lilac breeze
 4. In my dreams
 5. Tremendous dynamite
 6. The longing
 7. Fresh blood
 8. What’s a fella gotta do
 9. My timing is off
 10. All the beautiful things
 11. Beginner’s luck
 12. Ordinary man

Eels on:

 • E (laulu)
 • Jeff Lyster

Eels on amerikkalainen musiikkiryhmä, jonka ydinkokoonpanoon kuuluu laulaja ja biisintekijä Mark Oliver Everett. Hänet tunnetaan yhtyeessä nimellä E tai Mr. E. Bändissä toimii Everettin kanssa myös Jeff Lyster. Eelsin musiikkia kuullaan useilla soundtrackeilla, kuten kaikissa kolmessa Shrek-animaatioelokuvissa ja Shrekin jouluerikoisessa, nimeltään Shrek the Halls.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot