Ellipse: "Elektro Computer Maschinen-Musik".

 • Julkaistu 06.02.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1458 kertaa

Ellipsen albumin "Elektro Computer Maschinen-Musik" etukannessa sinisävyinen kuva, jossa sydän taustalla ja sen päällä valkoisena hohtava Ellipsen logo, jonka alla suurin kirjaimin albumin nimi tummansinisellä värillä kirjoitettuna. Julkaistiin 2.2.2009

Saksalainen elektronisen musiikin esille raahaamiseen erikoistunut levymerkki Körperschall Records julkaisi kuluvan kuukauden alussa, maanantaina, Ellipsen albumin “Elektro Computer Maschinen-Musik”. Ellipse on DJ Massimon, eli Maximillian Wallin yhden miehen musiikkiprojekti. Ellipsen uutukainen on seuraaja sen vuonna 2006 julkaisemalle debyyttialbumille “Welt aus Papier”. Uusikin kiekko on omistettu tanssittavalle elektroniselle musiikille, jossa kuullaan vanhan koulukunnan rumpubiittejä, synkkiä melodiakuvioita ja aavistuksen verran kieroutuneita vokaaleja.

“Elektro Computer Maschinen-Musik” -albumin kappaleet:

 1. Revolution Is Not Dead
 2. Sex Hat K(l)eine Macht
 3. Freethinkerdevice
 4. Licht am Ende Unserer Welt
 5. Elektro Computer Maschinen-Musik
 6. Sterben Allein
 7. Keep on Dancing
 8. Schmetterlinge im Bauch
 9. Umgekehrt
 10. Taken Away
 11. Progamer
 12. Mein Gehirn Spricht (Gehirnbrei)
 13. Einschnitt in Mein Leben
 14. Unsere Gesellschaft
 15. Dumpfer Schlag
 16. In Takt E Maschinenmusik (Ellipse vs Industriegebiet)

Albumin julkaissut Körperschall Records on nuori toimija musiikkirintamalla, sillä se perustettiin vasta vuonna 2008 Maximilian Wallin toimesta. Wallin mukaan levymerkki on erikoistunut julkaisemaan EBM:n lisäksi darkwavea, industrialia, elektroclashia ja jopa folk-musiikkia. Körperschall Records on tiivissä yhteistyössä levy-yhtiö Echozonen kanssa. Wallin perustamassa levymerkissä bändikaarti sisältää Ellipsen lisäksi Industriegebietin, Sympathikusin, Lupus in Fabularazan ja Antitrendin. Levy-yhtiön ensimmäiset julkaisut olivat Industriegebietin ja Ellipsen kiekot.

Ellipse on:

 • DJ Massimo

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot