Tehosekoitin keikkailee jälleen.

Tehosekoitin tulee soittamaan live-esiintymisiä ensi kesänä ainakin viisi kappaletta. Bändin vuonna 2004 aloittama hiljaiselo tulee siis päättymään noin viisi vuotta sen käynnistymisen jälkeen. Yhtyeen uusista keikoista uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat, joka paljasti bändin aikovan kiertää kesä-, heinä- ja elokuun aikana Suomen suurimmat festivaalit. Tehosekoitin aikoo esiintyä ainakin Turussa järjestettävän Ruisrockin ja Jämsän Himos Festivaalin lavalla. Rokkibändin lupaamien keikkojen tarkkaa aikataulua ei ole vielä tähän mennessä paljastettu suurelle yleisölle.

Tehosekoitin ei aio tehdä uusia biisejä, tai julkaista uusia albumeja, ainakaan tällä hetkellä varmistuneiden tietojen mukaan. Bändin jäsenet aikovat yksinkertaisesti soittaa uusia keikkoja kourallisen verran kesällä 2009. Tehosekoittimen keikkailu ei näillä näkymin jatku syksyllä, joten kesäksi kaavaillut esiintymiset tulevat olemaan historiallisia tapahtumia yhtyettä kaipaamaan jääneille faneille. Bändin comeback-aikeista, joista uutisoitiin ensimmäistä kertaa 5. helmikuuta, ovat uutisoineet jo Suomen suurimmat uutislehdet sekä lukuisat verkkolehdet ja -julkaisut. Bändin kitaristi Matti Mikkolan Keskisuomalainen-lehdelle antamassa kommentissa torstai-illan aikana paljastui, että yhtyettä on odotetusti maaniteltu “tähän hommaan” joka vuosi bändin hajoamisen jälkeen. Aikaisemmin Tehosekoittimen jäsenillä ei ole ollut kylliksi aikaa soitella yhdessä uusia live-esiintymisiä.

Tehosekoitin, eli “Tehis”, esiintyy juhannuksen tienoilla Porissa ja Himos Festivalin suurella lavalla, sitten Ruisrockissa ja heinäkuussa Tammerfestissa. Lopuksi yhtye aikoo musisoida Oulun korkeudella järjestettävässä Suomi-ilmiö -tapahtumassa. Suomi-Ilmiö 2009 järjestetään Oulussa lauantaina 15. elokuuta 2009. Esiintyjät julkaistaan helmi-maaliskuun vaihteessa.

Tehosekoitin on:

  • Otto Grundström (laulu)
  • Matti Mikkola (kitara)
  • Hannu Kilkki (basso)
  • Tero Sundell (rummut)
  • Juha Kuoppala (kosketinsoittimet live-esiintymisissä)

Bändissä Tehosekoittimen uran alkuaikoina soittanut kitaristi Ari Tiainen ei ole mukana kiertueella. Tiainen jätti bändin voidakseen keskittyä perustamansa Levy-yhtiö -levy-yhtiön johtamiseen. Kyseinen levymerkki on tosin tätä nykyä tauolla, mutta Tiainen julkaisee Tehosekoittimen “Kaikki nuoret tyypit” -kokoelman. Kokoelmalevystä ei ole vielä julkaistu mainittavasti tietoja, eikä sen sisältämistä biiseistä ole paljastettu halaistua sanaa.

Jaa Facebookissa

lennot kirjoitti 5537 päivää sitten, että:

Itse en ole mikään Tehosekoitin fani. Itseasiassa kaukana siitä, mutta pakko myöntää että kesän festareilla tuota bändiä kuunteli ihan ilokseen. Toisaalta vähän alkaa nämä come backit maistua puulta.. Niin moni bändi Suomessa ja kansainvälisesti näitä jo tehnyt.

n:o

Tyttis kirjoitti 5535 päivää sitten, että:

On se ihmeellistä kun jos joku bändi sanoo lopettavansa niin eihän siihen mene viittä vuottakaan kun jo taas aletaan soittamaan uudestaan. Valtaosa niistä comebackin tekevistä “yhtyeistä” on vieläpä vain niitä ysäriluvulla soittaneita teknojumputusbändejä. Tehosekoittimen tyypit eivät taida menestyä runoilijoina tai missä proggiksissa nyt toimivatkaan kun kerran pitää lähteä kuollutta konia potkimaan. ;)

n:o

Jakku kirjoitti 5496 päivää sitten, että:

Nämä muusikot olivat ihan parhaimmillaan livenä, ja hyviä biisejäkin oli paljon. Ainoa miinus oli se, että lopettivat LIIAN!! aikaisin, ja heidän suosio oli selkeästi suuressa kasvussa. Tänä päivänä nuo olisivat voineet olla muiden suomalaisten eturiviartistien joukossa, mikäli olisivat jatkaneet. Saa nähdä, mllainen comeback on tulossa?

n:o

Käyttöehdot