Peter Doherty julkaisee debyyttisooloalbumin 18. maaliskuuta.

Peter Doherty julkaisee debyyttisooloalbuminsa “Grace/Wastelands” 18.3. Parlophone Recordsin kautta. Albumin ensimmäinen single on nimeltään “Last Of The English Roses”. Levy äänitettiin viime syksynä Olympic-studioilla Lontoossa ja sen on tuottanut legendaarinen Stephen Street (The Smiths, Blur).

“Grace/Wastelands”-albumilta löytyy myös joukko tunnettuja vieraita. Blur-kitaristi Graham Coxon soittaa “Broken Love Song” -kappaletta lukuunottamatta levyn jokaisella raidalla, ja laulaja Dot Allison vierailee kappaleella “Sheepskin Tearaway”.

Albumilla soittavat myös Dohertyn Babyshambles-bändikaverit Mik Whitnall, Adam Ficek ja Drew McConnell.

Pete Doherty ei ole päässyt median kanssa helpolla; häntä on riepoteltu, syytelty ja haukuttu. Sanotaan kuitenkin, että pyörremyrskyn silmässä on rauhallisinta, ja sieltä löytyykin todellinen Pete soittelemassa kitaraansa. Dohertyn ura alkoi The Libertines -bändissä, jonka mukana Pete seilasi ilman elämää rajoittavia sääntöjä. Babyshambles-yhtyeensä kanssa Pete on julkaissut kaksi albumillista vaarallista, provokatiivista ja arvaamatonta musiikkia. Maaliskuussa kolmekymmentä täyttävä rokkari paljastaa soololevyn julkaisemisen olevan yksi pelottavimmista asioista mitä hän on koskaan tehnyt. Tämä albumi on rohkea tutkimusmatka miehen sieluun. “Grace/Wastelands” on paljastava kuvaus siitä, millainen mies on Peter Doherty.

“Grace/Wastelands”-albumin kappaleet:

 1. Arcadie
 2. Last Of The English Roses
 3. 1939 Returning
 4. A Little Death Around The Eyes
 5. Salome
 6. Through The Looking Glass
 7. Sweet By and By
 8. Palace Of Bone
 9. Sheepskin Tearaway
 10. Broken Love Song
 11. New Love Grows on Trees
 12. Lady, Don’t Fall Backwards

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot