Enrique Iglesias: "Greatest Hits" -kokoelma.

Enrique Iglesiaksen kokoelmalevyn "Greatest Hits" kansikuvassa näkyy vasemmalle päin katseleva mies, jolla mustat hiukset ja parransänki kasvoillaan. Hänellä kaulassa jonkinlainen ohut nuora ja yllään lyhythihainen valkoinen paita. Taustalla valkoista lau Kokoelman kansitaide

Latinolaulaja Enrique Iglesias (www.enriqueiglesias.com) julkaisi tänään keskiviikkona uransa uusimman kokoelmalevyn, nimeltään yksinkertaisesti “Greatest Hits”, joka sisältää kolmen tuliverän pop-viisun lisäksi liudan varhaisempaa tuotantoa. Julkaisu sisältää yhteensä 16 biisiä. Niiden seassa uusia kappaleita ovat “Away” ja “Takin’ Back My Love”. Jälkimmäisessä kappaleessa kuullaan vierailevana muusikkona Ciaraa ja biisissä “Away” musisoi Sean Garrett. “Away”-kappaleesta on kuvattu myös musiikkivideo, jossa esiintyy Iglesiaksen lisäksi Garrett. Hittikokoelman soittolistalla ovat Enrique Iglesiaksen tunnetuimpiin värssyihin lukeutuvat kappaleet “Bailamos,” “Hero” ja “Be With You”. Kokoelmalevyn julkaisi Interscope Records.

Ennen “Greatest Hits” -kokoelmaa Floridaan asumaan muuttanut Enrique Iglesias julkaisi studioalbumin “Insomniac” viime vuoden heinäkuussa 12. päivä. Muusikko tulee esittämään tuoreimmankin pitkäsoiton biisejä, kuten vanhempaakin tuotantoa, alla listatuissa live-esiintymisissä:

 • 28. marraskuuta 2008: Estadio Monumental De La U (Lima, Peru)
 • 29. marraskuuta 2008: Estadio Nacional De Santiago (Santiago, Chile)
 • 30. marraskuuta 2008: Estadio Tahuichi (Santa Cruz, Yhdysvallat)

“Greatest Hits” -kokoelman kappaleet:

 1. Bailamos
 2. Away (feat. Sean Garrett)
 3. Hero
 4. Be With You
 5. Takin’ Back My Love (feat. Ciara)
 6. Rhythm Divine
 7. Do You Know? (The Ping Pong Song)
 8. Tired of Being Sorry
 9. Escape
 10. Could I Have This Kiss Forever (feat. Whitney Houston) (Metro Mix)
 11. Not in Love (feat. Kelis)
 12. Don’t Turn off the Lights
 13. Love to See You Cry
 14. Maybe
 15. Addicted (Radio Edit)
 16. Somebody’s Me
 17. Can You Hear Me
 18. Push (feat. Lil Wayne)

Suuren yleisön korvia vuodesta 1997 lähtien kuumottanut Enrique Iglesias yhdistelee musiikissaan pop-musiikin lisäksi R&B:tä, latinorytmejä ja häivähdyksen rock-henkistäkin materiaalia. Miehen laulamaa musiikkia on myyty maailmanlaajuisesti yhteensä yli 40 miljoonaa levyä.

Jaa Facebookissa

Katja Tanskanen kirjoitti 5666 päivää sitten, että:

Kiitos ajankohtaisesta uutisesta!

Itse olen hiukan enemmän perehtynyt Enriquen veljen, Julio Iglesias Jr:n, ja perheen kuuluisan isän tuotantoon, mutta nyt on hyvä tilaisuus tutustua Enriquenkin biiseihin paremmin.

Kokoelma vaikuttaa mielenkiintoiselta.

n:o

Petri kirjoitti 5665 päivää sitten, että:

Juu, onhan tuo kokoelmalevy varmasti yksi uusi hittituote, jolle löytyy huimasti kuuntelijoita niin nuoresta kuin varttuneemmastakin väestä. Taitaa olla enemmän sellaista naisväkeä viehättävää musiikkia, kun ei ihan kuulu meikäläisen henkilökohtaisiin suosikkeihin. :-)

n:o

Katja Tanskanen kirjoitti 5664 päivää sitten, että:

Minäkään en voi sanoa Enriquen kuuluvan erityisiin suosikkeihini, mutta kuuntelen kyllä musiikkia mielelläni laidasta laitaan. Tykkään myös tästä blogista, koska esittelet täällä musiikkia moneen makuun.

n:o

Käyttöehdot