Fake Fur: "Candyfloss".

 • Julkaistu 20.09.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1464 kertaa

Fake Furrin albumin "Candyfloss" etukannessa räikeä pop-henkinen sommitelma kahdesta naisesta, jotka on leikattu ja väritetty räikeästi. Kuvan vasemmassa yläkulmassa Fake Furrin logo mustalla ja sen alla pinkillä värillä albumin nimi. Kuvan reunoja kehyst Julkaistaan 19.10.2009

Kahden naisen elektronista musiikkia luova Fake Fur tulee julkaisemaan debyyttialbuminsa 19. lokakuuta 2009 Clinical Recordingsin kautta. Lontoolaisyhtyeen ensimmäinen albumi sai nimekseen “Candyfloss”. Siltä on lohkaistu jo kolme nettisingleä, jotka voi hankkia esimerkiksi iTunes-musiikkipalvelun kautta. Singleiksi laitetut äänitteet ovat “Darkside”, “When We Touch” ja “Freak Me”. Fake Fur tarjoaa näytebiisejä musiikillisesta meiningistään virallisilla MySpace-sivuillaan yhteensä viiden biisin verran.

“Candlyfloss”-albumin kappaleet:

 1. When We Touch
 2. Darkside
 3. Candyfloss Girl
 4. Ice Queen
 5. Do You?
 6. Gone
 7. Lucky Boy
 8. The Light
 9. GSOH
 10. Me and My Tragedy
 11. Take Me Away

Fake Furr on:

 • Anna Harvey (laulu ja soittimet)
 • Jelena Jancic (kosketinsoittimet)

Yhtyeen laulaja, biisintekijä ja tuottajana on Anna Harvey. Säveltäjä, tuottaja ja kosketinsoittaja on Jelena Jancic. Bändin jäsenet ovat hakeneet musiikkiinsa vaikutteita 1980-luvulla syntyneestä elektronisesta musiikista ja klassisestakin musiikista. Fake Furr kertoo hakevansa musiikkiinsa innoitusta ainakin Depeche Modelta, Polelta, Ladytronilta, Kraftwerkiltä, Sigur Rosilta, Bauhaukselta ja Clientiltä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot