Music Against Drugs -kiertue syksyllä 2009!

Music Against Drugs laajeni tapahtumista myös valistusviikoksi kouluille ja
bändikilpailuksi. Syksyn 2009 tapahtumien pääesiintyjät ovat Tuhkalehto ja Snow White´s Poison Bite. Lisätietoa tapahtumien muusta ohjelmasta, bändikilpailusta yms. löytyy osoitteesta www.musicagainstdrugs.info. Ylä- ja alakoululaisille suunnattu päihdevalistusohjelma organisoidaan yhteistyössä Youth Against Drugs Ry.:n ja ACE Revolutionsin kanssa. Tapahtumapaikoillaa järjestetään musiikkiesitysten lisäksi hauskoja kilpailuja ja paikalta löytyy myös Nintendo Wii -pelikorneri. Kiertueella kulkee mukana Youth Against Drugsin infopiste. Tapahtumat ovat päihteettömiä.

Music Against Drugsin kiertueella 3–6 -luokkien oppilaat voivat vierailla tapahtumissa aikavälillä 16–19 ja 7-luokkalaiset ja sitä vanhemmat ajalla 19:15–00:00.

Music Against Drugs -kiertue:

  • 9. lokakuuta 2009: Anssin Jussin Areena (Ylihärmä)
  • 30. lokakuuta 2009: Ikaalisten liikuntahalli (Ikaalinen)
  • 6. marraskuuta 2009: Iisalmen Nuorisotalo (Iisalmi)
  • 4. joulukuuta 2009: Valkeakosken liikuntahalli (Valkeakoski)

Jokaisen kiertuepaikan yhteydessä järjestetään Music Against Drugs -bändikilpailu, joka on suunnattu ensisijaisesti kiertuepaikkakuntien paikallisille bändeille. Bändikilpailuun osallistuvia yhtyeitä voi äänestää Internetissä ja kolme eniten ääniä saanutta rytmiryhmää valitaan esiintymään tapahtumassa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Suositellut linkit

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina