Music Against Drugs -kiertue syksyllä 2009!

Music Against Drugs laajeni tapahtumista myös valistusviikoksi kouluille ja
bändikilpailuksi. Syksyn 2009 tapahtumien pääesiintyjät ovat Tuhkalehto ja Snow White´s Poison Bite. Lisätietoa tapahtumien muusta ohjelmasta, bändikilpailusta yms. löytyy osoitteesta www.musicagainstdrugs.info. Ylä- ja alakoululaisille suunnattu päihdevalistusohjelma organisoidaan yhteistyössä Youth Against Drugs Ry.:n ja ACE Revolutionsin kanssa. Tapahtumapaikoillaa järjestetään musiikkiesitysten lisäksi hauskoja kilpailuja ja paikalta löytyy myös Nintendo Wii -pelikorneri. Kiertueella kulkee mukana Youth Against Drugsin infopiste. Tapahtumat ovat päihteettömiä.

Music Against Drugsin kiertueella 3–6 -luokkien oppilaat voivat vierailla tapahtumissa aikavälillä 16–19 ja 7-luokkalaiset ja sitä vanhemmat ajalla 19:15–00:00.

Music Against Drugs -kiertue:

  • 9. lokakuuta 2009: Anssin Jussin Areena (Ylihärmä)
  • 30. lokakuuta 2009: Ikaalisten liikuntahalli (Ikaalinen)
  • 6. marraskuuta 2009: Iisalmen Nuorisotalo (Iisalmi)
  • 4. joulukuuta 2009: Valkeakosken liikuntahalli (Valkeakoski)

Jokaisen kiertuepaikan yhteydessä järjestetään Music Against Drugs -bändikilpailu, joka on suunnattu ensisijaisesti kiertuepaikkakuntien paikallisille bändeille. Bändikilpailuun osallistuvia yhtyeitä voi äänestää Internetissä ja kolme eniten ääniä saanutta rytmiryhmää valitaan esiintymään tapahtumassa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot