The Smashing Pumpkins: "Teargarden by Kaleidyscope".

Yhdysvaltalainen vaihtoehtorokkia soittava The Smashing Pumpkins (www.smashingpumpkins.com) uutisoi laulajansa Billy Corganin suulla aikovansa nyt valmistautua julkaisemaan uuden studioalbumin, nimeltään “Teargarden by Kaleidscope”, joka on miehen mukaan absoluuttisesti uraauurtava pitkäsoitto. Levy tullaan julkaisemaan ilmaiseksi. Levy sisältää tämänhetkisten suunnitelmien toteutuessa peräti 44 biisiä, mutta Billy Corganin kynästä on syntynyt jo 53 valmista biisiä, joista neljää nauhoitetaan tällä hetkellä. Eriskummalliseksi tämän albumin julkaisusuunnitelmat käyvät siinä, miten biisit tullaan julkaisemaan fanikunnalle. Billy Corgan hehkuttaa aikovansa julkaista viisuja ripotellen. Ensimmäinen ilmainen kappale julkaistaan Pyhäinpäivänä.

The Smashing Pumpkinsin laulaja-kitaristi painottaa, ettei näistä uuden albumin biiseistä todellakaan veloiteta penniäkään. Kappaleet ovat ilmaisia, eikä niiden saaminen edellytä mihinkään palveluun rekisteröitymistä, käyttäjätilin luomista eikä muitakaan porsaanreikiä. Kappaleet on mahdollista ladata ilmaiseksi Internetistä niin monta kertaa kuin vain kuuntelija haluaa. Kaikki “Teargarden by Kaleidyscope” -levyn musiikkiaines on ilmaista jokaiselle.

Albumista tullaan kuitenkin myymään hyvin rajoitetussa määrin albumin EP-versioita. EP-levyjä julkaistaan 11 kappaletta ja kukin niistä sisältää neljä biisiä. Toistaiseksi ei ole tietoja siitä, miten tämä muhkea levysatsi tullaan julkaisemaan. Koska kappaleet ovat ilmaisia, nämä EP-versiot ovatkin lähinnä keräilijöille tarkoitettuja kohteita. EP:t sisältävät myös jonkin verran muuta materiaalia, joten ne ovat enemmän kuin tyypillisiä singlejä.

The Smashing Pumpkinsin tulevalla albumilla kuultava tarina kertoo tarot-korteista tutusta The Fool -hahmosta, joka tunnetaan myös nimellä The Jester ja The Fool’s Journey. Corgan kertoo ottaneensa uudelle albumille tavoitteekseen elämän pituisen taipaleen vaiheiden selvittämisen ja niiden jaksottamisen neljään eri korttiin; Lapseen, Houkkaan, Skeptikkoon ja Mystikkoon. Musiikillisesti Corgan kertoo uuden “Teargargen by Kaleidyscope” -albumin olevan tunnelmallinen, melodinen, raskas ja nätti.

The Smashing Pumpkins on:

  • Billy Corgan (kitara ja laulu)
  • Jeff Schroeder (kitara)
  • Ginger Reyes (basso)
  • Jimmy Chamberlin (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot