"Fight As One" -albumi kaupoissa 14.1.2009.

Mustaa taustaa vasten seisoo yhteensä neljä hevimiestä, joista kahdella keskimmäisellä pitkät heviletit. Jampoilla mustat bändipaidat yllään. Oikean laidan jannulla hihaton paita ja tatuoitu käsivarsi. Keskimmäisellä miehellä punainen kähäräletti. Kuva: Jari Kääriäinen

Hybrid Childrenin seitsemäs albumi “Fight As One” julkaistaan 14. tammikuuta 2009. Albumiin voi nyt tutustua Hybridien nettisaiteilla, kaikista levyn biiseistä on tarjolla noin 60 sekunnin pituiset näytteet. Levyn ensimmäinen videobiisi “Dancing On Roses” julkaistaan myös digisinkkuna 22.12. Toisen videobiisin, levyn nimikkokappaleen, kuvaukset alkavat kuluvana viikonloppuna ja ensi-ilta on odotettavissa levyn julkaisun yhteydessä.

Uutta albumia juhlistetaan myös kahdella erikoiskeikalla. Tiistaina 13.1. Semifinal
räjähtää (vain 100 lippua myynnissä) tiukan, yllätyksiäkin sisältävän sähköisen setin voimasta ja keskiviikkona 14.1. “Fight As One” -kappaleeet saavat uudet sovitukset Levykauppa Äx:n tiloissa Helsingin Arkadiankadulla. Bändi on ensimmäistä kertaa lauteilla ilman Marshall-seinää ja miljoonan gigawatin PA:ta joten luvassa on taatusti ainutkertainen “Hybrid-unplugged” -show.

Erikoisvetojen jälkeen Hybärit aloittavat laajan “Fight as One” -kiertueen, jonka päivämäärät julkaistaan levyn ilmestymisen tienoilla. Keikkatilannetta voi myös tarkkailla yhtyeen nettisivuilta osoitteessa www.hybridchildren.net.

“Fight As One” -albumin kappaleet:

 1. Fight As One
 2. Medicine Train
 3. Deathbreath Dynamo
 4. Dancing On Roses
 5. Worldwide Checkmate | 2:48
 6. Blackheart Baby
 7. Fire Always Burns In Us
 8. These Are The Moments I’m Living For
 9. Dropzone Of Black Snow
 10. Motörbreath
 11. Out On The Wasteland

Hybrid Children on:

 • Jasse (laulu ja kitara)
 • Pale (basso ja taustalaulu)
 • Saska (rummut)
 • Juho (kitara ja taustalaulu)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot