Uuden ajan avaruususkonto ilmestyy 21.1.2009.

Tilanne Maa-planeetalla on edennyt lähelle pistettä, jossa interdimensionaalinen interventio on ainoa pelastus. Pimeyden voimat vahvistuvat ihmiskunnan alennustilan ja poliitisen harvainvallan myötävaikutuksella. Apostoleiksi valikoituneet Kallio Undergroundin Jontti ja Jodarok Kemmuru -yhtyeestä ovat tehtävästään vaitonaisia: Panokset ovat kovat. Kaikki tullaan selvittämään levyllä.

21.1.2009 julkaistavan UAAU-projektin tuotannosta vastaavat mm. Giant Räbät, Kasio, Aksim ja Lahti-Samppa. Levyllä vierailevat Houstonin rap-ikoni K-rino, OG Ikonen, Seyed Ali ja Stig Dogg. Albumin päättävässä kappaleessa kuullaan J.Karjalaisen viuludebyytti.

“Uuden Ajan Avaruususkonto” -julkkareita juhlitaan lauantaina 24.1.2009 Helsingin Virgin Oil Co:ssa, yhdessä OG Ikosen “Mieron Tiellä“ -levyn julkkareiden kanssa. Lavalle nousee levynsä julkistaneiden lisäksi mm. Giant Räbät, Shaka & Koivuniemen Herrat sekä Petos.

Lisätietoja osoitteesta www.myspace.com/avaruususkonto.

Jaa Facebookissa

Kiertokuu kirjoitti 5603 päivää sitten, että:

Tätä ollaan odotettu! Tilanne maa-planeetalle on edennyt siihen pisteeseen, ettei auta mikään muu kuin Avaruususkonto!!

n:o

Petri kirjoitti 5602 päivää sitten, että:

Tämä on kai siis joku hiphop-supergroup? Hyvin salamyhkäistä toimintaa, koska koplan vakituista kokoonpanoa tai kiekon kappalelistaa tms. ei ole ilmeisesti missään kerrottu.

n:o

Pekka leikkainen kirjoitti 5579 päivää sitten, että:

tämä levy kertoo rahataloudesta ja miten mätä tämä nykypäivän yhteiskunta on, jota hallitsee hyvin pieni superrikkaita pankkiireja ja vallassa olevia eliitti porukkaa… tämä on sen takia salamyhkäistä tämä levy koske se ei ole sallittu mainostaa misssään mediassa koska se käsittelee valta eliittiä koskevia arkoja aiheita jota aikoinaan 2pac käsitteli kappaleissaan ja hänet salamurhattiin………… miettikääpä sitä ihmiset jota todellakin toivon.

n:o

Jere kirjoitti 5575 päivää sitten, että:

Miten niin salamäyhkäistä? Onhan tuon levyn kappalelista näkyvissä vaikka kuinka monessa paikassa ja biisejä on tullut esim YleX:ltä. X-ryhmässä kävivät myös Jontti ja Jodarok haastattelussa. Ja miksi pitäisi kertoa joku vakituinen kokoonpano? Kaikki räppiä kuuntelevat tietänevät, kuka on Jontti ja Jodarok. Jontti ja Shaka (ja Kallio Undeground) ja Kemmuru …siinä ne vakiokokoonpanot.

n:o

Käyttöehdot