Goldfrapp julkaisee "Head First" -albumin 24.3.2010.

  • Julkaistu 16.01.2010
  • Tagit:
  • Luettu 1398 kertaa

Valokuva kahdesta henkilöstä, joista etummainen on vaaleahiuksinen nainen ja hänen takanaan mustiin pukeutunut ruskeatukkainen mies, jolla ruskeat aurinkolasit silmillä. Naisella sininen tunikamainen vaatekappale. Miehellä vain pelkistetyt mustat vaatteet Yhtyeessä kaksi jäsentä

Brittien parhaimpana electropop-yhtyeenä pidetty Goldfrapp julkaisee uuden albumin 24.3. Albumin ensimmäinen single “Rocket” jaetaan radioille 24.1. “Head First” -albumi on voimakas matka optimisuuden, euforian, fantasian ja romantiikan maailmoihin. Goldfrappin viides albumi on Alison Goldfrappin ja Will Gregoryn käsialaa ja levy on nauhoitettu Bathissa ja Lontoossa.

Goldfrappin albumin "Head First" etukannessa näkyy unenomainen maalaus vaaleakutrisesta naisesta, jolla tummiksi värjätyt silmät ja naisen ympärillä kaunista pilvitaivasta.

Goldfrapp on:

  • Alison Goldfrapp
  • Will Gregory

Vuonna 1990 perustettu tyylikkäästä elektronisesta klubimusiikistaan tunnettu Goldfrapp koostuu solististaan Alison Goldfrappista ja multi-instrumentalisti Will Gregorysta. Yhtyeen elokuvamainen ja unenomainen esikoisalbumi “Felt Mountain” (2000) sai loistavan vastaanoton erityisesti musiikkiarvostelijoilta ja oli ehdolla vuoden 2001 Mercury Music Pricen saajaksi. Vuonna 2003 ilmestynyt “Black Cherry” vei Goldfrappin musiikin esikoisalbumin rauhallisesta maalailusta groovaavampaan suuntaan, ja vuonna 2005 ilmestynyt “Supernature” jatkoi samojen teemojen kehittelyä. Vuonna 2008 yhtye julkaisi “Seventh Tree” -albumin.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot