VIVA!-kiertue 24.–26.2.2010

Kaiku Studio Berlin / Kieku Music Management järjestää yhteistyössä artistiensa kanssa yhteiskiertueen VIVA! Suomessa helmikuussa 2010. Paikkoina ovat 24.2. Turussa Klubi, 25.2. Tampereella Klubi ja 26.2. Helsingissä Korjaamo.
Joensuu 1685 ja Zebra and Snake tulevat kummatkin Pohjanmaalta, tarkemmin Alajärveltä, ja tästä idea yhteiskiertueesta saikin alkunsa jo pari vuotta sitten, mutta se päästiin vasta nyt toteuttamaan bändien kiireistä johtuen. Hyvä niin, sillä molemmat yhtyeet ovat saaneet paljon huomiota Suomessa ja ulkomailla kuluneena vuonna.

NME valitsi syyskuussa 2009 Joensuu 1685:n Bruce Springsteenin kappaleesta “I`m on fire” tekemän coverin kuukauden kappaleeksi. Rumba-lehti valitsi sen vuoden 2009 parhaimpien suomalaisten singlelohkaisujen joukkoon. Zebra and Snaken ensisingle, “The Colours”, pääsi maailmalla suurimpiin musiikkiblogeihin, amerikkaiseen The Big Stereoon ja Euroopan seuratuimpaan musiikkiblogiin Discobelleen. Se arviotiin myös Artrocker-lehdessä Briteissä. Bändistä on tulossa artikkeli Mix Mag -lehteen helmikuussa 2010.

VIVA!-kiertue:

  • 24. helmikuuta 2010: Klubi (Turku)
  • 25. helmikuuta 2010: Klubi (Tampere)
  • 26. helmikuuta 2010: Korjaamo (Helsinki)

Norman Palm päätyi kiertueelle mukaan yhteisen studion kautta, jossa on juuri tuotetttu hänen toinen albuminsa. Suomalaisille muuten tuntemattomampi artisti on esiintynyt paljon Euroopassa parin vuoden aikana ja mm. lämpännyt José Gonzalezia. Normanin versio The Curen “Boys don`t cry” -kappaleesta päätyi myös muotibloggaaja Perez Hiltonin sivuille viime syksynä. Tuleva levy julkaistaan maailmanlaajuisesti, Suomi mukaan lukien, tänä vuonna, joten akustisesti soittavan Normanin esiintyminen yhdessä jo tunnettujen bändien kanssa tukee kiertuetta ja sen ajatonta sanomaa loistavasti.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot