Jónsin uusi albumi "Go" julkaistaan 7.4.2010 useassa eri formaatissa.

Valokuva mustaa taustaa vasten olevasta tummahiuksisesta miehestä tai naisesta, joka katselee tuimasti vasemmalta oikealle. Hahmon kasvoista näkyy vain sivuprofiili ja pystyyn kammattuja hiuksia. Julkaistaan 7.4.2010

Jónsin uusi “Go”-albumi julkaistaan huhtikuun seitsemäs päivä useassa eri formaatissa. Normaalin yhdeksän biisiä sisältävän digipack-CD:n ja normaalin digitaalisesti myytävän albumin lisäksi “Go”-kiekko tulee olemaan saatavana alla alla luetelluissa formaateissa:

  • Limited Deluxe Edition (CD & DVD)
  • Experience (CD + DVD Online)
  • iTunes
  • Vinyyli

Limited Deluxe Edition (CD & DVD):

Kankaaseen kääritty, samettivuorattu boxi sisältää “Go Quiet” -DVD:n. Jónsin kotona Reykjavikissa uutenavuotena 2010 kuvattu akustinen esitys, joka pitää sisällään kaikki “Go”-albumin biisit. DVD:n on ohjannut Dean DeBlois, joka on aiemmin ohjannut myös Sigur Rósin kehutun “Heima”-filmin. Mukana on myös “Jónsi & Nico Muhly Live”. Ekslusiivisena latauslinkkinä on tarjolla Bethnal Green Working Men’s Clubilla taltioitu neljän biisin esitys. Paketti sisältää lisäksi “Go”-albumin CD:nä ja MP3-formaatissa. Lisäyllätyksiä on tarjolla julkaisun yhteydessä.

Experience (CD & DVD Online):

Emin hiljattain lanseeraama uusi formaatti Experience tarjoaa ostajalleen pääsyn eksklusiivista materiaalia sisältävälle nettisaitille. Jónsin CD + DVD Online tarjoaa mm. kuuntelumahdollisuuden Jónsin livemateriaaliin. DVD pitää sisällään neljä biisiä Jónsin ja Nico Muhlyn esittäminä, sekä “Go Do” -videon. Yksi Jónsin ja Nico Muhlyn esittämistä biiseistä on ennen julkaisematon.

iTunes Exclusive:

Kaksi akustista bonusbiisiä sisältävä ladattava albumi.

Vinyyli:

180-grammainen vinyyli. Yhdeksän biisiä sisältävän “Go”-albumin perkussioissa kuullaan suomalaista Samuli Kosmista. Biisit ovat syntyneet usean vuoden aikana Jónsin laulaessa Sigur Rósin solistina. Sovitukset ovat Jónsin ja musiikin ihmelapsena pidetyn Niko Muhlyn käsialaa. Albumin kannet ovat Jónsin siskojen Ingan ja Lisan käsialaa. Jónsi on tuottanut “Go”-levyn yhdessä Alex Somersin ja Peter Katisin (Interpol) kanssa. Levy on äänitetty Jónsin kotona Reykjavikissä sekä Peterin Tarquin-studiolla Connecicutissa keväällä 2009. Tom Elmhirst miksasi albumin Metropolis-studioilla Lontoossa.

Huhtikuun 7. päivä ilmestyvää “Go”-albumia edeltää kolmen biisin “Go Do” -EP, joka julkaistaan digitaalisesti tänään 24.3.2010. EP:n biisit ovat:

  1. Go Do
  2. Kolniður
  3. Grow Till Tall

Tulevan albumin ja ep:n ensimmäisenä maistiaisena radioihin on jaettu kappale “Go Do”. Katso kappaleeseen kuvattu musiikkivideo suoraan täältä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot