HairGlow julkaisi albumin "HairGlow".

 • Julkaistu 22.09.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1420 kertaa

HairGlowin albumin "HairGlow" kannessa violetti pohjaväri ja siinä hohtavin kirjaimin sanat Hair ja Glow, joiden välissä sininen tähti tai pallo. Vasemmassa laidassa kuvaa sateenkaaren värejä. Julkaistiin elokuussa 2009

Belgialainen outolintuyhtye HairGlow julkaisi digitaalisen musiikin puodin, iTunesin, kautta uusimman albuminsa. Electropop-musiikkia sisältävä pitkäsoitto on nimeltään “HairGlow”. Paluun musiikkirintamalle tehnyt yhtye on käytännössä Alex Callier, joka julkaisi HairGlowin nimissä debyyttisinglensä “Let it Go” jo kesäkuussa. Singlebiisi sisältyy uudelle debyyttialbumille “HairGlow”, joka tarjoaa sen lisäksi yhdeksän muutakin kappaletta. Musiikkimateriaalia kertyy tästä kokonaisuudesta noin 34 minuutin verran. Alex Callier nauhoitti, tuotti ja miksasi albumin omatoimisesti kotistudiossaan. Levyllä kuultavat naislaulajan osuudet ovat Tessa De Blockin käsialaa.

Kesäkuussa julkaistiin single “Let it Go” ensimmäiseksi singleksi esikoisalbumilta. Sitä seurasi singlebiisi “We shoul’ve known better”, jonka B-puolena kuultava kappale on “Invisible Doors” ja se ei sisälly lainkaan albumin soittolistalle. Albumi julkaistiin CD-formaatissa Belgian rajojen sisällä levymerkki Mono-Tonen kautta. HairGlowin musiikilliseen meininkiin voi tutustua yhtyeen MySpace-sivuilla.

“HairGlow”-albumin kappaleet:

 1. Twelve
 2. We Should’ve Known Better
 3. You’re The One
 4. Is It Love
 5. Let It Go
 6. The Way Up
 7. A12
 8. Amnesia
 9. I Do Love You
 10. One Night Stand

HairGlow on:

 • Alex Callier

HairGlowin johtohahmona toimiva Callier on entuudestaan tehnyt musiikillisessa mielessä itseään tykö toimimalla Hooverphonic-nimisessä bändiviritelmässä. Hän on hakenut musiikkiinsa vaiktuteita mm. New Orderilta, Erasurelta ja The Pet Shop Boysilta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot