Hardcore Superstar kuvaa musiikkivideon sunnuntaina.

Ruotsin Göteborgissa majaileva ja sleaze rock -virrassa vaeltava Hardcore Superstar (www.hardcoresuperstar.com) uutisoi aikovansa luoda uuden musiikkivideon uuden “Dreamin’ in a Casket” -albuminsa nimikkobiisistä. Video kuvataan jo tulevana sunnuntaina. Yhtye on paljastanut aikovansa julkaista videokuvaa musiikkivideon valmistusprosessista virallisilla MySpace-sivuillaan ensi viikon puolella. Tällä hetkellä ei ole tiedossa aikooko orkesteri laskea lopputuotteen nettiin fanien nähtäväksi.

Bändin uusin pitkäsoitto on nimeltään “Dreamin’ in a Casket”. Se julkaistaan marraskuun ensimmäisellä viikolla Gain Music Entertainmentin tuuppaamana. Levy äänitettiin osittain göteborgilaisen In Flames Studion tiloissa ja sen tuottajana toimi Adde sekä Martin Sandvik. HS aikoo kalauttaa faniensa kouriin kiekosta rajoitetun erikoispainoksenkin, minkä kylkiäisinä kulkee bonus-DVD.

“Dreamin’ in a Casket” -albumin kappaleet:

 1. Need No Company
 2. Medicate Me
 3. Dreamin’ In A Casket
 4. Silence For The Peacefully
 5. Sophisticated Ladies
 6. Wake Up Dead In A Garbagecan
 7. Spreadin’ The News
 8. This Is For The mentally Damaged
 9. Sensitive To The Light
 10. Lesson In Vio-Lence
 11. Sorry For The Shape I’m In
 12. No Resistance

Yhtye julkaisi viime vuoden kesäkuussa DVD-kiekon nimeltään “Live Zone”. Se sisältää kokonaisen konsertin, jonka yhtye teki 25. maaliskuuta vuonna 2006 Göteborgissa. Hardcore Superstar -joukkojen tuorein kiekko on “Hardcore Superstar”. Albumi julkaistiin Gain Music Entertainmentin kautta vuoden 2005 marraskuussa.

Hardcore Superstar on:

 • Joakim “Jocke” Berg (laulu)
 • Thomas Silver (kitara)
 • Martin Sandvick (basso)
 • Magnus “Adde” Andreasson (rummut)

Yhtye perustettiin elokuussa 1997, joten se on ehtinyt jo kypsään 10 vuoden ikään. Bändi solmi pian perustamisensa jälkeen levytyssopimuksen Gainin kanssa, jonka tallissa se näinäkin päivinä muhii. Bändin debyyttialbumi on “It’s Only Rock’n‘Roll”.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot