Turbonegro vaihtaa rytmikitaristia.

 • Julkaistu 26.10.2007
 • Tagit:
 • Luettu 1085 kertaa

Turbonegro-bändin kuusi miesjäsentä seisoo aavan meren edustalla. Taustalla merta ja sininen taivas. Taivaanrannassa siintää mustaa puurajaa. Miehet pukeutuneet eriskummallisesti. Keskimmäisellä mustat meikit silmien ympärillä ja hän on pukeutunut USA:n l Nämä on Norjasta

Norjalainen Turbonegro (www.turbonegro.com) kertoo, että bändin rytmikitaraa soittava Rune Rebellion on vaihtanut toimenkuvaansa yhtyeessä. Mies ei nimittäin enää toimi varsinaisesti yhtyeen muusikkona, vaan toimii bändin levy-yhtiö Scandinavian Leather Recordingsin suunnalla. Hän vastaa jatkossa myös orkesterin keikkailuun liittyvistä liike-elämän detaljeista. Nämä hommat ovat bändin mukaan jo aiemminkin kuuluneet Rebellionin vastuulle, joten ihan tuntemattomille vesille häntä ei ole laskettu. Bändi päätti tehdä tällaisen siirto-operaation sen vuoksi, koska miehen toimiminen bändin muusikkona yhdistettynä muihin ulkomusiikillisiin asioihin alkoi olla sietämättömän suuri. Nyt työtaakka on jaettu, mutta bändi on vailla uutta rytmikitaristia.

Bändin musiikilliseen tyyliin kitaristin vaihtuminen tuskin vaikuttaa, sillä remmiä pitää tiukassa otteessa yhtyeen laulaja herra Hank Von Helvete. Rune Rebellionin viimeinen live-esiintyminen yhtyeen kitaristina tulee ottamaan paikkansa historian kirjoissa ensi lauantaina, jolloin Turbonegro mättää omintakeista musiikkiaan Norjan Stavangerissa.

Turbonegron tuorein albumi on kesäkuussa ihmisten ilmoille laskettu “Retox”. Se on bändin järjestyksessä jo kahdeksas pitkäsoitto, mutta kuitenkin ensimmäinen levy, mikä julkaistiin yhtyeen oman Scandinavian Leather Recordingsin kautta.

“Retox”-albumin kappaleet:

 1. We’re Gonna Drop the Atom Bomb
 2. Welcome to the Garbage Dump
 3. Hell Toupée
 4. Stroke the Shaft
 5. No, I’m Alpha Male
 6. Do You Do You Dig Destruction
 7. I Wanna Come
 8. You Must Bleed/All Night Long
 9. Hot and Filthy
 10. Boys From Nowhere
 11. Everybody Loves a Chubby Dude
 12. What Is Rock?!
 13. Back In Denim (Denim-cover, digipak-version bonuskappale)
 14. Into The Void (digipack-version bonuskappale)

Turbonegro on:

 • Hank Von Helvete (laulu)
 • Euroboy (kitara)
 • Happy Tom (basso)
 • Pål Pot Pamparius (kitara ja kosketinsoittimet)
 • Chris Summers (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot