Tagipilvi: heaven & hell

Ronnie James Diolla vatsasyöpä.

Rokkiryhmä Dion vokalisti Ronnie James Diolla on todettu äskettäin vatsasyöpä. Eilen keskiviikkona julkaisemassaan lausunnossa muusikon vaimo, rouva Wendy Dio, uutisoi miehellään todetun alkuvaiheessa kytevä vatsasyöpä jota on nyt välittömästi ryhdytty hoitamaan Mayo Clinicin tiloissa USA:ssa. Vaimo uskoo miehen peittoavan taudin ja uutisoi Ronnien lähtevän hoitamaan keikkahommia pian syövän talttumisen jälkeen. Nainen kiittää hänelle ja Ronnielle lähetetystä kannustavasta palautteesta, jota fanit ympäri maailmaa ovat heille kirjoitelleet sen jälken kun 67-vuotias pelimanni keskeytti odottamatta Euroopan-kiertueen vedoten sairauteen.

Dio Tampereelle ja Helsinkiin.

Yhdysvalloista kotoisin oleva Dio on ottanut aikeekseen lähteä kiertelemään Eurooppaa marraskuun puolen välin jälkeen. Kiertueella yhtye saapuu myös Suomeen, Dio nähdään nimittäin joulukuussa Tampereen Pakkahuoneella ja sen jälkeen Helsingissä sijaitsevan Kaapelitehtaan lavalla. Kiertueella ei harmillisesti nähdä Dion vakituista kitaristi Craig Goldya, joka on joutunut marras-joulukuun ajaksi sitoutumaan muihin keikkasuunnitelmiin — mies esiintyy Budgie-nimisen bändin riveissä sen kiertäessä Australiaa. Goldyn korvaajana nähdään Whitesnaken remmistä tuttua kitaristi Doug Aldrichia, joka on soitellut aikaisemmin myös Diossa vakituisena jäsenenä. Ronnie James Dion luotsaama bändi on julkaissut juuri ensimmäiset kiertuesuunnitelmansa yksityiskohdat. Lisää tietoja keikka-aikataulusta tullaan julkaisemaan lähitulevaisuudessa.

Heaven & Hell ei hajoakaan.

Heviyhtye Heaven & Hell (www.heavenandhellive.com) uutisoi legendaarisen hevilaulaja Ronnie James Dion manageritoimiston suulla, ettei Heaven & Hell ole huhuista huolimatta missään nimessä hajonnut tai hajoamassa. Bändin kitaristina toimiva Tony Iommi on vain joutunut käymään leikkauspöydällä käsivarressaan ilmenneen vaurion vuoksi, joten bänditoiminta on sen jälkeen jonkin aikaa tauolla, jotta muusikko voisi rauhassa parantua. Sillä välin kun Heaven & Hell on lomalle, Dio aikoo aktivoitua ja esiintyä Iso-Britanniassa sekä Euroopan alueella marras-joulukuussa. Heaven & Hell aikoo jatkaa toimintaansa täydellä teholla taas ensi vuoden puolella, jolloin ainakin keikkailu tulee käynnistymään.

Heaven & Hell julkaisee "Follow The Tears" -singlen.

Yhdysvaltalais-englantilainen hard rockia soittava Heaven & Hell (www.heavenandhellive.com) nimesi uuden singlensä — bändi kutsuu albumilta lohkaistavaa maistiaista nimellä “Follow The Tears”. Se on ensimmäisiä näytteitä rokkiryhmän tulevalta pitkäsoitolta, jonka nimi on “The Devil You Know”, ja joka julkaistiin jo huhtikuun lopussa. Albumi on myynyt Yhdysvaltojen alueella 28.4. jälkeen yli 66 000 kappaletta ja ensimmäisellä myyntiviikollaan levyä myytiin peräti 30 000 kopiota USA:ssa. Kyseinen kiekko on ensimmäinen albumi, joka julkaistiin Heaven & Hell -nimellä. Aikaisemmin tämän bändin jäsenet julkaisivat musiikkia Black Sabbathin nimissä.

Käyttöehdot