Helmut Lotti: "Time To Swing".

Helmut Lotin "Time to Swing" -albumin kansikuva, jossa tummansinistä ja ruhtinaallisen ylellisenoloista taustaa vasten lukee artistin ja albumin nimi koristeellisin kirjaimin. Albumi ilmestyy 17.9.2008

Viihdetaivaan ehdoton kuningas ja suomalaisten suursuosikki, Helmut Lotti (www.helmutlotti.be), hurmaa uudella albumillaan “Time To Swing”. Vauhdikkaasta lavaesiintymisestään sekä uskomattomasta karismastaan kuuluisa Helmut Lotti julkaisee uuden albuminsa 17. syyskuuta.

Yleisön rakastama Lotti hurmaa jälleen kuulijansa ja vie svengaavalle matkalle omalla sulavalla tyylillään. Mukaansa tempaavaa albumia säestävät mm. trumpetit, pasuunat ja viulut. Albumi on äänitetty Synsound Studioilla, Brysselissä. Loppusyksystä julkaistavalta DVD:ltä löytyy lisää ikimuistoisia hetkiä tämän hurmurin seurassa.

Unicef-lähettiläänäkin tunnettu Helmut Lotti on myynyt kansainvälisesti huikeat yli 12,5 miljoonaa albumia ja Suomessa miehen levyjen myynti on ylittänyt 200 000 kappaleen.

Helmut Lotti on erittäin monipuolinen, tyylillisesti elementtejä “Caruson ja Elviksen välimaastosta” yhdistelevä artisti, joka on useasti valittu maansa suosituimpien viihdyttäjien joukkoon ja hän on vastaanottanut lukemattomia palkintoja sekä moninkertaisia kulta- sekä platinalevyjä tunnustuksena taidoistaan.

“Time To Swing” -albumin kappaleet:

 1. Mack The Knife
 2. That’s Life
 3. Fly Me To The Moon
 4. Danke Schön
 5. Heavenly Match On Earth
 6. Cabaret
 7. King Of The Road
 8. La Mer
 9. Perfidia
 10. In The Arms of A Stranger
 11. Ti Guardero Nel Cuore
 12. Fever
 13. Around You
 14. L.O.V.E. (Duet) — Clare Teal
 15. Bad Bad Leroy Brown
 16. Reet Petite
 17. Time To Swing
 18. Mackie Messer

Lotti tuo mukanaan nostalgisia tuulahduksia aikamme suurimmista estraditähdistä sekä kirjon menneiden vuosien upeimmista sävelmistä. Laulukielen vaihtuessa englannista saksaan, ranskaan, venäjään, italiaan, hollantiin… Sekä sen maan kieleen, jossa hän kulloinkin esiintyy!

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot