Tagipilvi: hevisaurus

Hevisauruksista ei syntynyt sopua — keikoilla nähdään vastedes Sauruxet.

Hevisaurusten perustajajäsen Mirka Rantasen ja Sony Music Finlandin nujakka Hevisaurus-brändistä on ajautunut tilanteeseen, jossa lapset ovat joutuneet sijaiskärsijän asemaan. Rantanen ja muut bändiläiset haluaisivat jatkaa keikkailua, mutta yhtyettä varoitettiin Hevisaurus-nimen käytöstä.

Pukumme on takavarikoitu, yhtyeen omat Hevisaurus.net- ja Facebook-sivut on suljettu ja keikkojen ostajia uhkailtu. Emme keksineet muuta etenemismuotoa, kuin vaihtaa bändin nimi, Rantanen summaa.

Hevisaurus nousi Suomen virallisen albumilistan 5. sijalle!

Hevisauruksen albumin "Jurahevin kuninkaat" kannessa näkyy piirrettyjä hevihirmuliskoja, jotka rokkaavat salamoivan taivaan alla. Yhtyeen logo vihreällä värillä hevareiden alapuolella, jonka alla lukee myös albumin nimi hopeisin kirjaimin. Julkaistiin lokakuussa 2009

Lasten suosikki Hevisaurus on noussut Suomen virallisen albumilistan sijalle 5. Sijoitus on “Jurahevin kuninkaat” -albumin paras tähän mennessä. Albumi julkaistiin viime syksynä.

Hevisauruksen “Jurahevin kuninkaat” -albumi ilmestyi lokakuussa 2009. Albumi on saanut erinomaisia arvosteluja — ja herättänyt huomiota jopa kansainvälisesti. Helsingin Sanomat arvioi levyn ensimmäisenä ja kehui sitä seuraavanlaisesti; Dinosauruksista koostuva yhtye Hevisaurus tekee lastenheviä, ja tekee sen oikeasti hyvin. Nämä dinot tulevat jyräämään lastenmusiikkiaallon harjalla. Aikuisenkin on vaikea olla tykkäämättä.

Purppuramysteeri: Koko perheen jurahevimusikaali!

Hevisauruksen jäsenet värikkäässä piirroksessa, jossa saurukset on kuvattu suuren tulivuoren äärelle tiiviiksi rykelmäksi. Rokkarisauruksen jäsenillä on vihreä nahka, osalla pitkät heviletit ja osa muusikoista pitää soitinlaittimiaan käpälissään. Kuvassa Hevisaurus

Tänä keväänä tarjoillaan Linnanmäen Peacock-teatterissa heavypainotteista ohjelmaa lapsiperheille. Tapahtumakalenterista löytyy nimittäin suureen suosioon nousseen Hevisaurus-orkesterin tähdittämä musikaali Purppuramysteeri. Itse yhtye, Hevisaurus, on viiden esihistoriallisen hirmuliskon, Herra Hevisauruksen, Milli Pillin, Komppi Momppin, Riffi Raffin ja Muffi Puffin muodostama kokoonpano, joka soittaa menevää hevimusiikkia kohderyhmänä perheen pienimmät. Bändin ensiesiintyminen oli viime vuoden syyskuussa ja pian sen jälkeen julkaistiin levy “Jurahevin kuninkaat“. Tämän jälkeen yhtye on keikkaillut ahkerasti loppuunmyydyille saleille.

Hevisaurus-musikaali Helsingin Linanmäelle!

Hevisauruksen Purppuramysteeri-musikaalin juliste. Kuvassa näkyy suuri hohtava pinkinvärinen dinosaurusmuna, jonka takana iloiset dinosaurushevarit seisovat malttamattomina. Kuvan taustalla sinertävää taivasta. Kuvan alaosassa vihrein kirjaimin lukee Hevi Tulossa toukokuussa

Maailman ensimmäinen jurahevimusikaali, Purppuramysteeri, starttaa toukokuussa Peacockissa.

Tempaudu mukaan huikeaan musiikilliseen seikkailuun, jossa jurametallisaurukset joutuvat jännittävien haasteiden eteen; heidän maailmaansa ilmestyy yllättävä vieras, joka tarvitsee heidän apuaan. Kuka hän on ja mistä hän tulee? Ja miksi? Riittääkö heidän rohkeutensa voittamaan kaikki edessä olevat haasteet? Vai viekö voiton viekas velho, joka kynsin hampain pyrkii pistämään palikoita rattaisiin? Löytyykö jurahevikuninkaiden palkeista riittävästi voimaa laulaa velho “suohon”? Ja mikä onkaan tuo purppuramysteeri?

Hauska ja koskettavakin tarina rohkeudesta, rajat ylittävästä ystävyydestä, peloista ja niiden voittamisesta.

Hevisaurus nousi Suomen viralliselle albumilistalle sijalle 31.

Hevisauruksen albumin "Jurahevin kuninkaat" kannessa näkyy piirrettyjä hevihirmuliskoja, jotka rokkaavat salamoivan taivaan alla. Yhtyeen logo vihreällä värillä hevareiden alapuolella, jonka alla lukee myös albumin nimi hopeisin kirjaimin. Julkaistiin lokakuussa 2009

HevisauruksenJurahevin kuninkaat“ -albumi debytoi Suomen virallisella albumilistalla sijalla 31. Lokakuussa julkaistu albumi on noussut hitaasti, mutta varmasti kohti myydyimpien albumien TOP40:n joukkoa, ja saavutti tällä viikolla ansaitun paikkansa listan sijalla 31.

Hevisaurus starttasi Jurahevin kuninkaat -kiertueensa muutama viikko sitten Helsingin Tavastialta. Keikka oli lähes loppuunmyyty ja tunnelma katossa. Hevisaurukset saivat lämpöisen vastaanoton pikkuväeltä ja heidän vanhemmiltaan. Dinohahmot tekevät keikoistaan ainutlaatuisia, sillä soittavat kaikki keikat livenä. Koska konsertissa on lapsiystävällinen desibelitaso, se sopii myös perheen pienimmille. Hevisaurukset ovat villineet saleja jo ympäri Suomen, ja kiertueesta on jäljellä vielä neljä keikkaa.

Hevisaurus aloitti kiertueensa lähes loppuunmyydyltä Tavastialta.

Hevisauruksen kööri seisoo suuren urheiluauton ympärillä poseeraten hauskasti. Hahmot ovat pukeutuneet vihreisiin ja keltaisiin dinosaurusasuihin. Heitä on kuvassa viisi kappaletta. Kaikki hevisaurukset ovat auton sivulla. Kuvassa Hevisaurus

Hevisaurus starttasi Jurahevin kuninkaat -kiertueensa sunnuntaina Helsingin Tavastialta. Keikka oli lähes loppuunmyyty ja tunnelma katossa. Hevisaurukset saivat lämpöisen vastaanoton pikkuväeltä ja heidän vanhemmiltaan. Dinohahmot tekevät keikoistaan ainutlaatuisia, sillä soittavat kaikki keikat livenä. Koska konsertissa on lapsiystävällinen desibelitaso, se sopii myös perheen pienimmille. Ja vaikka Hevisaurukset ovat isoissa näyttävissä puvuissa, ei edes eturivin fanit säikähtäneet sauruksia.

Hevisauruksen “Jurahevin kuninkaat” -albumi ilmestyi lokakuun 21. päivä. Albumi on saanut erinomaisia arvosteluja — ja herättänyt huomiota jopa kansainvälisesti. Helsingin Sanomat arvioi levyn ensimmäisenä ja kehui sitä seuraavanlaisesti; Dinosauruksista koostuva yhtye Hevisaurus tekee lastenheviä, ja tekee sen oikeasti hyvin. Nämä dinot tulevat jyräämään lastenmusiikkiaallon harjalla. Aikuisenkin on vaikea olla tykkäämättä.

Hevisaurus pelaa tennisottelun Jarkko Niemistä vastaan.

Valokuav suuriin dinosaurusasuihin pukeutuneista Hevisauruksen jäsenistä, joita on kuvassa yhteensä viisi kappaletta. Dinot kävelevät kaksin jaloin ja ne seisovat ulkoilmassa koristeellisten patsaiden edessä torilla. Kuvassa Hevisaurus

Itse herra Hevisaurus ottelee Suomen tämän hetken kovimpaa tennispelaajaa vastaan marraskuun 23. päivä. Jarkko Nieminen asettuu Hevisauruksen vastustajaksi Talin Tenniskeskuksessa järjestettävässä lasten päivän turnauksessa. Turnaus käydään kello 17 alkaen. Ottelu on osa IPP:n Suomen suurinta tennisammattilaisten kilpailua, jossa palkintoarvo on 125 000 dollaria.

Hevisauruksen “Jurahevin kuninkaat” -albumi ilmestyi lokakuun 21. päivä. Albumi on saanut erinomaisia arvosteluja — ja herättänyt huomiota jopa kansainvälisesti. Helsingin Sanomat arvioi levyn ensimmäisenä ja kehui sitä seuraavanlaisesti; Dinosauruksista koostuva yhtye Hevisaurus tekee lastenheviä, ja tekee sen oikeasti hyvin. Nämä dinot tulevat jyräämään lastenmusiikkiaallon harjalla. Aikuisenkin on vaikea olla tykkäämättä.

Hevisaurus: "Jurahevin kuninkaat".

Hevisauruksen albumin "Jurahevin kuninkaat" kannessa näkyy piirrettyjä hevihirmuliskoja, jotka rokkaavat salamoivan taivaan alla. Yhtyeen logo vihreällä värillä hevareiden alapuolella, jonka alla lukee myös albumin nimi hopeisin kirjaimin. Julkaistaan 21.10.2009

Lapsille ja lapsenmielisille hevimusiikkia luova Hevisaurus (www.hevisaurus.com) tulee julkaisemaan debyyttialbuminsa 21. lokakuuta 2009. Yhtyeen ensimmäisen albumin ensimmäinen single on ensi viikolla radiosoittoon pääsevä “Viimeinen mammutti” -kappale. Kyseinen kappale on vain yksi samankaltaisista suomenkielisistä hevimusiikkikappaleista debyyttialbumilta “Jurahevin kuninkaat”. Kotimaisen hevimuusikon perustama hevialbumi tullaan julkaisemaan monikansallisen Sony Music Finlandin kautta. Levyn tekijät hehkuttavat hakeneensa musiikkiinsa vaikutteita niiltä hevihirmuilta, joita he itse kuuntelivat varttuessaan aikuisiksi. Bändin musiikissa kuullaan vaikutteita mm. Judas Priestin, Dion, Iron Maidenin ja AC/DC:n tyyleistä.

Käyttöehdot