Ilkka Alangon uusi soololevy on popmusiikkia parhaimmillaan!

Ilkka Alangon uusi sooloalbumi sykkii 80-lukulaisessa hengessä suurten amerikkalaisten pop-ikonien kultaamalla tanssilattialla. Rake Eskolinin rohkea ja moderni tuotanto nostaa suomalaisen soundin tuoreelle tasolle. Tämä on pop-musiikkia parhaimmillaan. Tämä on uusi Ilkka Alanko!

25 vuotta yhdessä Suomen suosituimmassa popyhtyeessä vaikuttanut Neljän Ruusun keulakuva Ilkka Alanko on siirtynyt soolouralle. Siirtymä oman materiaalin pariin on haave, jota Ilkka on kypsytellyt jo pitkään.

Olin aina miettinyt, että jonakin päivänä olisi mahtavaa tehdä konepohjaista tanssikamaa sisältävä suomenkielinen levy. Ikään kuin diskolevy! Ja sellainen, missä olisi hyviä popkappaleita, ihan niin kuin niissäkin levyissä, joita itse olin nuorempana diggaillut. Nyt pääsin vihdoin suoltamaan uudelle levylle täydellä teholla teinivuosina imuroituja Prince– ja Michael Jackson -vaikutteita sekä 80– ja 90-lukujen konepop-perversioitani. Tämä oli pakko saada tehdä, ja nyt valmiina se kuulostaa juuri sellaiselta kuin olin uneksinutkin, kertoo Ilkka levystään, joka julkaistaan maaliskuussa 2009.

Valokuva Ilkka Alangosta, joka seisoo suuren ledinäytön edustalla pukeutuneena mustiin housuihin ja lyhyeen mustaan nahkatakkiin. Miehellä ilmeetön ilme kasvoilla ja lyhyet vaaleanruskeat hiukset päässä.

Ensimmäinen maistiainen, sinkku nimeltä “Sattuu”, kuullaan The Voice TV:n ja radion aamushow’ssa, Heräämössä, maanantaina 15.12. kello 09:00 ja se on kuultavissa MySpacessa sen jälkeen. Radiojakoon single lähtee samana päivänä.

Levyn julkaisun aikoihin starttaa myös noin parikymmentä keikkaa käsittävä liveshowkiertue. Livekokoonpanoon kuuluu Ilkan lisäksi kosketinsoittaja/taustalaulaja Maria Ilmoniemi, sekä konevelho/kitaristi Jaakko “J. Vinyl” Kujala. Lisäksi mukana kulkee mittava screenikalusto, jonka visualisoinnista vastaa maan eliittiin kuuluva VJ PHOQ, alias Heikki Ryynänen.

Uudet Ilkka Alanko -nettisivut aukeavat maanantaina 15.12. osoitteessa www.ilkkaalanko.com.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot