Jamie Lynn Spearsin poikaystävä jätti.

Teini-ikäisen Jamie Lynn Spearsin poikaystävä on jättänyt hänet sen vuoksi, ettei nuori mies usko olevansa lapsen todellinen isä. 16-vuotiaan televisiotähti Jamie Lynnin on tehtävä lapselleen isyystesti mikäli hän haluaa säilyttää suhteensa lapsen isän kanssa. Pariskunnan suhde on ollut myllytyksessä kuukausien ajan sen jälkeen kun Jamie Lynnin raskaudesta kerrottiin — mediapyörre on aiheuttanut hallaa suhteelle nyt niin pahoin, ettei Jamie Lynnin poikaystävä usko lainkaan olevansa isä ennen kuin toisin todistetaan. Jenkkipoppari Britney Spearsin pikkusiskon huhutaan olevan raskaana vanhemmalle tv-tuottajalle.

Jamie on bongattu äitiyteen valmistavassa kurssissa, joka järjestetään Louisianan osavaltiossa. Samaan aikaan teinitytön isosisko Britney on hylännyt Kalifornian, sillä hän pelkään perheensä vievän hänet pakkohoitoon psykiatriselle osastolle viime aikaisten toilailujensa tähden. Huhujen mukaan laulajatar olisi lentänyt pakoon parilla yksityiskoneella ympäri maita ja mantuja, käyttäen apunaan kahta turvallisuustiimiä ja useita limusiineja, jopa virkavallan apua.

Viihdeuutinen.net kertoi joulukuussa 23. päivä, että Britneyn ja Jamie Lynnin vanhemmat ovat huolestuneita siitä, että heidän 16-vuoden ikään ehtinyt herkkä tyttärensä saattaa ottaa huonoja vaikutteita Britneystä. Tuohon aikaan kerrottiin Jamie Lynnin aikaisemminkin ottaneen mallia isosiskostaan — hän on halunnut tehdä asiat samalla tavalla kuin Britneykin.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot