Jonathan Meyers juopotteli julkisesti ja rikkoi rauhaa.

Irlantilainen miesnäyttelijä Jonathan Meyers, joka on parhaiten tuttu saippuaoopperasta The Tudords, on pidätetty Dublinin lentokentällä eilen sunnuntaina. Poliisi epäilee häntä julkisesta juopottelusta ja rauhan häiritsemisestä. 30-vuotias näyttelijä oli lähdössä lentokoneella Lontooseen brittiläisen liikenneyhtiö BMI:n koneella, muta hän ei päässyt edes koneeseen asti käyttäydyttyään huonosti. Lentokentän omat poliisivoimat joutuivat kutsumaan Irlannin poliisista tukijoukkoja hakemaan tuohtunutta Meyersia, joka ei suostunut hillitsemään itseään useista pyynnöistä huolimatta.

Poliisi pidätti hänet, mutta mies laskettiin vapaaksi rahallista takuusummaa vasten. Meyers joutuu kuitenkin palaamaan Dublinin suunnalle 5. joulukuuta, jolloin hänelle on määrätty treffit raastuvassa.

Rhys Meyers lähti huhtikuussa kalifornialaisen alkoholistien kuntoutusklinikalle. Hän oli vielä sunnuntaina Dublinissa, sillä mies oli sitä edellisenä päivänä käynyt vierailemassa Tubridy Tonight -nimisessä televisio-ohjelmassa, joka on eräänlainen lauantai-illan kansallinen viihdeohjelma. Näyttelijä kävi ohjelmassa markkinoimassa uutta elokuvaansa, nimeltään August Rush, jossa toisena päänäyttelijänä on Robin Williams.

The Tudors -saippuasarjan tiimoilta tehdyssä haastattelussa viime vuoden puolella Rhys Meyers kertoi, että hän oli ahdistunut Irlannissa pubien juomakulttuurin vuoksi. Mies tunnusti tuohon aikaan lopettaneensa alkoholin juomisen pari vuotta sitten. Hän kertoi viime vuoden lokakuussa, että kyseinen reissu Irlantiin oli ensimmäinen kerta kun hän vieraili kotimaassaan yrittämäen olla juopottelematta. Hän haluaa säilyttää uransa ja kehittää sitä, jonka vuoksi hän ei aio enää tarttua pulloon. Alkoholin välttelemisen Meyers totesi olevan hyvin hankalaa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot