Katso Katy Perryn makea musiikkivideo.

  • Julkaistu 21.06.2010
  • Tagit:
  • Luettu 2620 kertaa

Kuvassa Katy Perry. Kuvassa Katy Perry

Katy Perryn “California Gurls” –kesähitti on hallinnut viime viikot niin radio- kuin myyntilistoja ympäri maailmaa. Nyt kappaleeseen on valmistunut paljon puhetta herättänyt musiikkivideo. Katso video tästä. Kyseinen kappale löytyy Perryn elokuussa julkaistavalta “Teenage Dream” -albumilta.

Katy Perry on myynyt vuonna 2008 julkaistua “One of The Boys” -läpimurtolevyään yli 5 miljoonaa kappaletta ja hän on neljäs artisti maailmassa, jonka debyyttialbumin kolme singleä ovat nousseet listaykkösiksi.

Katy Perryn “Hot´n´Cold” -hitti Suomen soitetuin

Lisäksi Katy Perry on palkittu Brit- ja MTV Europe Awardseissa ja ollut ehdolla Grammy Awardseissa. Katy Perry on myös ensimmäinen juontaja, joka valittiin kahtena peräkkäisenä vuotena juontamaan MTV Europe Music Awardsit. Katy Perryn ensimmäinen ja paljon puhetta herättänyt “I Kissed a Girl” -single nosti Perryn koko maailman tietoisuuteen.

Perryn debyyttialbumin toinen single ja The Baseballsinkin coveeraama “Hot n Cold” -kappale oli 2008–2009 vuoden vaihteessa Suomen soitetuin kappale peräti seitsemän viikkoa putkeen.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot