Tagipilvi: katy perry

Katy Perryn "California Gurls" -kappale teki uuden ennätyksen.

Kuvassa Katy Perry. Kuvassa Katy Perry

Katy Perryn “California Gurls” -kappale on tehnyt uuden ennätyksen Billboardin Pop Song -radiosoittolistalla. “California Gurls” soi viime viikolla enemmän kuin mikään muu kappale koskaan Billboard Pop Song -listan 17-vuotisen historian aikana. “California Gurls” soi 11 816 kertaa 21.6 ja 27.6. välisenä aikana radiosoittoa mittaavan Nielsenin mukaan. Edellistä ennätystä piti hallussaan Kesha “Tik Tok” -kappaleella ja 11 224 soittokerralla.

Katso Katy Perryn makea musiikkivideo.

Kuvassa Katy Perry. Kuvassa Katy Perry

Katy Perryn “California Gurls” –kesähitti on hallinnut viime viikot niin radio- kuin myyntilistoja ympäri maailmaa. Nyt kappaleeseen on valmistunut paljon puhetta herättänyt musiikkivideo. Katso video tästä. Kyseinen kappale löytyy Perryn elokuussa julkaistavalta “Teenage Dream” -albumilta.

Katy Perry on myynyt vuonna 2008 julkaistua “One of The Boys” -läpimurtolevyään yli 5 miljoonaa kappaletta ja hän on neljäs artisti maailmassa, jonka debyyttialbumin kolme singleä ovat nousseet listaykkösiksi.

Katy Perryn "California Gurls" kahmii iTunes-ykkössijoja ympäri maailmaa.

Katy Perryn "California Gurls" -singlen etukannessa näkyy 50-luvun populaarikulttuurijulistetta muistuttava kansitaide. Kuvassa sinihiuksinen nainen piirrettynä biitsille. Kuvassa singlen kansitaide

Katy Perryn uutuussingle “California Gurls” on Suomen iTunes-singlelistan ykkösijalla viidettä päivää putkeen. “California Gurls” menestyy myös maailmanlaajuisesti, sillä se on iTunesin ykkönen Yhdysvalloissa, Kanadassa, Itävallassa sekä Uudessa-Seelannissa. “California Gurls” -biisi löytyy Katy Perryn elokuussa julkaistavalta “Teenage Dream“ -albumilta. Kappale on Max Martinin, Dr. Luken ja Benny Blancon käsialaa ja siihen valmistuu musiikkivideo kesäkuussa. Kuuntele biisi, jossa vierailee Snoop Dogg, suoraan tästä.

Katy Perry julkaisee "Teenage Dream" -albumin 30.08.2010.

Katy Perryn "California Gurls" -singlen etukannessa näkyy 50-luvun populaarikulttuurijulistetta muistuttava kansitaide. Kuvassa sinihiuksinen nainen piirrettynä biitsille. Julkaistaan 30.8.2010

Lukuisista hiteistä ja tinkimättömästä asenteesta tunnettu Katy Perry on julkaissut tulevalta uutuusalbumilta ensimmäisen singlelohkaisun. Kuuntele “California Gurls feat. Snoop Dogg” suoraan tästä. Kappale on Max Martinin, Dr. Luken ja Benny Blancon käsialaa ja siihen valmistuu musiikkivideo kesäkuussa.

Kalifornian Santa Barbarasta kotoisin oleva Katy Perry, oikealta nimeltään Katy Hudson, on vuonna 1984 syntynyt pop-muusikko. Nainen soittaa kitaraa suunsa lisäksi. Ensimmäisen albuminsa artisti julkaisi vuonna 2001. Debyyttialbumin nimi on “Katy Hudson”.

Katy Perry julkaisee "Unplugged"-albumin 18.11.

Violettiin toppiin ja pinkinväriseen hameeseen pukeutunut tummahiuksinen Katy Perry soittaa akustista kitaraa ja hymyilee. Naisen taustalla säkenöivää pimeyttä ja rumpuja. Kuvan yläosassa hoikin valkoisin kirjaimin Katy Perry ja sen vasemmassa laidassa lu Julkaistaan 18.11.2009

Multiplatinaa myynyt Katy Perry julkaisee keskiviikkona 18.11. MTV Unpugged -albumin. Levyllä kuullaan mm. hittikappaleet “I Kissed a Girl”, “Thinking Of You” sekä “Waking Up In Vegas” uudelleen sovitettuina tulkintoina. Lisäksi levyllä on cover-versio Fountains of Waynen kappaleesta “Hackensack”, sekä entuudestaan julkaisematon biisi “Brick By Brick”. Seitsemän biisin pituinen “Unplugged”-albumi nauhoitettiin New Yorkissa 22. heinäkuuta 2009. Levyn mukana tulevalla DVD:llä on videomateriaalia esityksistä sekä Katy Perryn haastattelu.

Smurffialbumi julkaistaan 18.11.

Smurffimusiikkia sisältävän "Smurffit Tanssihitit Vol. 17" -kokoelman etukannessa kaksi sinistä smurffia tanssii ja soittaa takkatulen edessä. Kuvan yläosassa lukee keltaisella värillä että Smurffit ja sen alla punaisella sana Tanssihitit. Julkaistaan 18.11.2009

Smurffialbumeja on myyty Suomessa jo yli 800 000 kappaletta ja 18.11. julkaistaan peräti 17:sta smurffialbumi. “Smurffit Tanssihitit Vol. 17” -albumilla coveroidaan mm. Lady Gagaa, Alexander Rybakia, Anna Abreuta, Cheekia, Anna Puuta, sekä Katy Perryä. Kappaleet esittävät tutut suosikkihahmot Smurffiina, Suursmurffi, Pattismurffi sekä Välkkysmurffi. Kuuntele näytteet tulevan albumin kappaleista:

World Stage ja Push tarjoavat musiikkielämyksiä MTV:llä.

Valokuva Coldplayn kokoonpanoon kuuluvista neljästä miehestä, jotka istuvat sohvalla rivissä. Vasemmanpuoleinen mies soittaa sinivalkoista kitaraa ja muut katselevat kierosti ylös. Kuvassa Coldplay

Helmikuun lopusta lähtien MTV:llä hellitään musiikkidiggareita oikein urakalla. Kanavalla alkaa uusi sarja World Stage, joka toimii passina maailman arvostetuimpien artistien ja bändien upeimmille keikoille. Maaliskuussa starttaava Push sen sijaan on uusi projekti, jossa MTV kanavat yhdistävät voimansa “puskeakseen” lupaavia bändejä ja artisteja eteenpäin maailmanlaajuisesti antaen heille täyden tukensa.

Music Television naulitsee musiikin ystävät ruudun ääreen helmikuun 27. päivästä lähtien, kun World Stage avaa esirippunsa. Maailma on näyttämönä, kun MTV esittää kevään ajan joka perjantai suosikkiartistien ja -bändien parhaimpia live-keikkoja ympäri maailmaa. Teräväpiirto takaa loistavan kuvanlaadun ja tukee aitoa konserttielämystä. Sarjan aloittaa brittiläinen Coldplay. Esitettävä konsertti taltioidaan Japanissa 12. helmikuuta Tokion Saitama Super Arenalla, joten tuoretta musiikkiantia on tarjolla. Kevään aikana World Stagella esiintyvät Coldplayn lisäksi ainakin Pussycat Dolls ja Katy Perry (6.3.), Slipknot (13.3.), Oasis (20.3.), Franz Ferdinand (27.3.), Duffy (29.5.) sekä Kaiser Chiefs (5.6.).

Katy Perryn "Hot´n´Cold" seitsemättä viikkoa Suomen soitetuin kappale.

Lähipotretti ruskeahiuksisesta Katy Perrystä, jolla värikäs leninki yllään ja punatut huulet, sekä alta kulmien katsova katse. Taustalla vihreälehtisiä värikkäitä kukkia. Kuvassa Katy Perry

Viimeisen vuoden päivät ovat olleet tapahtumarikkaita Katy Perrylle. Hän on mm. julkaissut kaksi menestyssingleä, kriitikoiden ylistämän debyyttialbumin ja juontanut MTV Awardsit. Perryn hittsinglet “I Kissed a Girl” ja “Hot´n´Cold” ovat kummatkin saavuttaneet järisyttävän radiosoiton ja debyyttialbumi huikean vastaanoton. “One Of The Boys” -albumi on myynyt kultaa Itävallassa, Saksassa, Uudessa Seelannissa, Etelä-Afrikassa ja Sveitsissä. Platinaa levy on myynyt Australiassa, Kanadassa, Irlannissa ja Englannissa. Katy on saanut tunnustusta menestyksestään niin Suomessa kuin maailmalla.

Hurmaavan Katy Perryn "Hot N Cold" video nousi Myspacen toiseksi katsotuimmaksi ennakkokatseluksi kautta aikojen!

Valokuva Katy Perrystä, joka seisoo luonnonvalkoista taustaa vasten. Naisella yllään vaaleanpunainen leninki ja vyötäröllä paksu vaaleansininen vyö, jonka kaltainen ranneke hänellä on myös toisessa kädessään. Naisella pitkät tummanruskeat hiukset ja kasvo Kuvassa Katy Perry

Katy Perryn uutta videota oli käynyt katsomassa yli 1 600 000 katsojaa viikossa! Riemastuttava “Hot N Cold” -video löytyy artistin levy-yhtiön EMIn jukeboxista. Katy Perryn ensimmäinen single ja läpimurtohitti “I Kissed A Girl” oli heti seuraavalla sijalla, kolmanneksi katsotuimpana videoennakkona.

Neiti Perry on myös vahvistanut juontopestinsä MTV Europe Music Award -gaalassa Liverpoolissa marraskuun 6. päivänä. Lisäksi hän esittää gaalassa kappaleet “I Kissed A Girl” ja “Hot N Cold”.

Katy Perryn kuuma kesä — ykköspaikat Atlantin molemmin puolin.

Valokuva Katy Perry -nimisestä amerikkalaisesta laulajattaresta. Naisella mustat hiukset, lyhyt pinkki hame ja violetti paita. Toisessa kädessä hänellä suuri jäätelötötterö. Tausta on luonnonvalkoinen. Albumi Suomeen 17.9.2008

Billboardin listaa seitsemän viikkoa hallinnut Katy Perryn “I Kissed A Girl” valloitti myös UK:n singlelistan kärkipaikan! Sensaatiomainen Perry on ehdolla MTV Video Music Awards 2008 -kilpailussa kategorioissa “Best New Artist” ja “Best Female Video”. “It Girl” Katy Perry valloittaa maailmaa pyörremyrskyn tavoin. Sekä Yhdysvaltojen että UK:n listaykköseksi kivunnut neitokainen on herättänyt runsaasti keskustelua provosoivilla ja kantaaottavilla sanoituksillaan ja tinkimättömällä asenteellaan. “I Kissed A Girl” on myynyt Yhdysvalloissa tuplaplatinaa ja single komeilee ykkösenä mm. Australiassa, Kanadassa ja Ruotsissa. “I Kissed A Girl” pitää johtopaikkaa myös iTunesin listoilla ympäri maailman. Kärkisija löytyy mm. Yhdysvalloissa, Australiassa, Itävallassa, Kanadassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Hollannissa, Irlannissa, Luxemburgissa, Uudessa-Seelannissa, Ruotsissa, Sveitsissä ja UK:ssa.

Sensaatiomainen Katy Perry saapuu Eurooppaan.

Katy Perryn "One of the Boys" -albumin kansikuva. Kvuassa näkyy 50's-henkinen kuva naisesta, joka pötköttää pilvisen sinitaivaan alla aurinkotuolilla. Kuvassa pilvitaivasta vasten vaaleanpunainen logo, jossa lukee kaunokirjoituksella Katy Perry ja naisen Albumi ulos syyskuun 17. päivä

Someone told me the other day that I’m a bit like Lucille Ball. They said, 'You look pretty put together on the outside, but inside there’s just something a bit wrong.'

Katy hurmaa kriitikot ja fanit ympäri maailman äänellään, asenteellaan ja tunnustuksellisilla kappaleillaan. Neidon uusi albumi “One Of The Boys“ on nerokasta pop-rockia sisältäen tarinoita mm. ex-poikakavereista (kappaleissa “Hot N Cold” ja “Ur So Gay”), kreiseistä road tripeistä ystävien kanssa (biisissä “Waking Up In Vegas”) sekä itsensä löytämisestä (kappaleet “I Kissed A Girl”, “Fingerprints”). Albumi tuo myös esille Katy Perryn herkempää puolta balladeilla “Lost” ja “Thinking Of You”.

Albumin tuottajapuolelta löytyy mm. Greg Wells (Mika, Natasha Bedingfield), Glen Ballard (No Doubt, Alanis Morrisette), Dave Stewart (Eurythmics), Dr. Luke (Kelly Clarkson, Avril Lavigne), Max Martin (Leona Lewis) sekä Butch Walker (Pink).

Katy Perryn "One of the Boys" -albumi julkaistaan Suomessa 17.9.2008.

Katy Perryn "One of the Boys" -albumin kansikuva. Kvuassa näkyy 50's-henkinen kuva naisesta, joka pötköttää pilvisen sinitaivaan alla aurinkotuolilla. Kuvassa pilvitaivasta vasten vaaleanpunainen logo, jossa lukee kaunokirjoituksella Katy Perry ja naisen Debyyttialbumi ulos 17.9.

Kesän puhutuin hitti “I Kissed A Girl” saa jatkoa, kun laulaja-lauluntekijä Katy Perry julkaisee debyyttialbuminsa “One of the Boys” 17.9.2008. Katy hurmaa kriitikot ja fanit ympäri maailman äänellään, asenteellaan ja tunnustuksellisilla kappaleillaan. Albumi on nerokasta pop-rockia sisältäen tarinoita mm. ex-poikakavereista (kappaleessa “Hot N Cold, Ur So Gay”), kreiseistä road tripeistä ystävien kanssa (biisissä “Waking Up In Vegas”) sekä itsensä löytämisestä kappaleessa “I Kissed A Girl, Fingerprints”. Albumi tuo myös esille Katy Perryn herkempää puolta balladeilla “Lost” ja “Thinking Of You”.

Käyttöehdot