Katy Perryn "California Gurls" kahmii iTunes-ykkössijoja ympäri maailmaa.

  • Julkaistu 18.05.2010
  • Tagit:
  • Luettu 1935 kertaa

Katy Perryn "California Gurls" -singlen etukannessa näkyy 50-luvun populaarikulttuurijulistetta muistuttava kansitaide. Kuvassa sinihiuksinen nainen piirrettynä biitsille. Kuvassa singlen kansitaide

Katy Perryn uutuussingle “California Gurls” on Suomen iTunes-singlelistan ykkösijalla viidettä päivää putkeen. “California Gurls” menestyy myös maailmanlaajuisesti, sillä se on iTunesin ykkönen Yhdysvalloissa, Kanadassa, Itävallassa sekä Uudessa-Seelannissa. “California Gurls” -biisi löytyy Katy Perryn elokuussa julkaistavalta “Teenage Dream“ -albumilta. Kappale on Max Martinin, Dr. Luken ja Benny Blancon käsialaa ja siihen valmistuu musiikkivideo kesäkuussa. Kuuntele biisi, jossa vierailee Snoop Dogg, suoraan tästä.

Katy Perryn “Hot´n´Cold” -hitti Suomen soitetuin

Katy Perry on myynyt vuonna 2008 julkaistua “One of The Boys” –läpimurtolevyään yli 5 miljoonaa kappaletta ja hän on neljäs artisti maailmassa, jonka debyyttialbumin kolme singleä ovat nousseet listaykkösiksi. Lisäksi Katy Perry on palkittu Brit- ja MTV Europe Awardseissa ja ollut ehdolla Grammy Awardseissa. Katy Perry on myös ensimmäinen juontaja, joka valittiin kahtena peräkkäisenä vuotena juontamaan MTV Europe Music Awardsit. Katy Perryn ensimmäinen ja paljon puhetta herättänyt “I Kissed a Girl” -single nosti Perryn koko maailman tietoisuuteen.

Perryn debyyttialbumin toinen single ja The Baseballsinkin coveeraama “Hot n Cold” -kappale oli 2008–2009 vuoden vaihteessa Suomen soitetuin kappale peräti seitsemän viikkoa putkeen. Tämän lisäksi Katy Perry “Hot´n Cold” -hitti oli vuoden 2008 Suomen soitetuin kappale.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot