Kid Rock pidätettiin sunnuntaina.

 • Julkaistu 23.10.2007
 • Tagit:
 • Luettu 1222 kertaa

Valkoista taustaa vasten seisova aurinkolasipäinen mies näyttää pirunmerkkiä. Hän on Kid Rock. Hänellä kaulassaan kitara ja päässään punainen lierilakki. Syntyi vuonna 1971

Amerikkalainen räppirokkari Kid Rock (www.kidrock.com), joka aloitti musiikin kanssa työskentelyn ollessaan vasta 11-vuotias poika, pidätettiin viime sunnuntaina Yhdysvaltojen Atlantassa vain muutamia päiviä sen jälkeen kun miehen uusi albumi oli riuhtonut tiensä USA:n poppilevyn albumilistan sijalle 1. Miehen tuorein pitkäsoitto on nimeltään “Rock N Roll Jesus” ja se julkaistiin 9. päivä kuluvaa kuukautta. Kyseessä on artistin järjestyksessä yhdestoista studioalbumi.

Nyt jo 36-vuotias rokkari pidätettiin yhdessä viiden muun seuralaisen kanssa sen jälkeen kun he olivat joutuneet sanaharkkaan “ulkopuolisen” mieshenkilön kanssa.

Kid Rock pidätettiin yhdessä viiden muun seurueeseen kuuluneen henkilön kanssa. Kaikkia heitä tullaan syyttämään pahoinpitelystä. Sanaharkkaan joutunut seurue ilmeisesti syyllistyi myös tarpeettoman väkivallan käyttämiseen, sillä seurueen käsittelyn jäljiltä uhri jouduttiin viemään paikalliseen terveyskeskukseen saamiensa vammojen kanssa.

Rokkari vapautettiin myöhemmin sunnuntai-iltapäivän puolella takuita vastaan. Hänet pidätettiin sen jälkeen kun miehen keikkabussi oli lähtenyt liikkeelle tappelun jälkeen — bussi ei päässyt etenemään kuin pari-kolme kilometriä ennen kuin poliisit pysäyttivät ko. ajoneuvon.

Miehen tuorein albumi, “Rock N Roll Jesus”, kipusi Kid Rockin uralla ensimmäistä kertaa USA:n pop-levyjen listalla sijalle n:o 1. Kyseinen historiallinen tapahtuma koettiin viime viikon keskiviikkona.

“Rock N Roll Jesus” -albumin kappaleet:

 1. Rock ‘n’ Roll Jesus
 2. Amen
 3. All Summer Long
 4. Roll On
 5. So Hott
 6. Sugar
 7. When U Love Someone
 8. New Orleans
 9. Don’t Tell Me U Love Me
 10. Blue Jeans And A Rosary
 11. Half Your Age
 12. Lowlife (Living The Highlife)
 13. Guilty
 14. Jackson, Mississippi (Live)

Albumi julkaistiin 9. lokakuuta. Levyn tuottajina toimi yhdessä Rob Cavallo, Kid Rock ja Al Sutton. Kiekolla kuultavat kappaleet kirjoitettiin lähinnä Uncle Krackerin, David Allen Coen, Paradimen ja Marlon Youngin toimesta, joten Kid Rock ei voi ottaa niistä täyttä kunniaa itselleen.

Kid Rockin syntymänimi on Robert James Ritchie. Hän julkaisi debyyttialbuminsa, nimeltään “Grits Sandwiches For Breakfast”, vuoden 1991 aikoihin. Sitä seuraava levy kohtasi suuren suosion vasta kahdeksan vuotta myöhemmin, vuoden 1999 keväällä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot