Britney Spears: "Blackout".

Yhdysvaltalainen Britney Spears (www.britneyspears.com) uutisoi aikovansa julkaista uuden albumin 30. päivä kuluvaa kuukautta. Kiekon nimi on “Blackout”, eli suomeksi “Muistikatko” tai “Pimennys”. Nainen arvelee, että levystä tulee erinomaisen suosittu huolimatta hänen viime vuoden aikana tekemistä töppäilyistään, joihin lukeutuu mm. hiusten ajaminen, vieroituksessa käyminen, riitaisan avioeron kokemunen, lasten huoltajuuden menettäminen ja valokuvaajan auton runnominen. “Blackout”-albumi on ensimmäinen musiikillinen ulosanti neljään vuoteen. Kiekolta lohkaistiin kappale “Gimme More”, mikä kipusi Yhdysvaltojen digitaalisen musiikin levylistoilla korkealle.

Sen lisäksi, että Spears on hankkiutunut tabloidilehtiin kyseenalaisista tekosistaan, povataan muusikon uudesta albumista kehkeytyvän hyvin suosittu ja myyvä tekele. Kiekon oli tarkoitus ilmestyä virallisesti vasta 13. päivä marraskuuta, mutta koska se on joutunut laittomasti nettiin jo sitä ennen, päätti B. Spearsin levy-yhtiö siirtää kiekon julkaisuhetkeä aiemmas — albumi julkaistaan ensi viikon tiistaina.

“Blackout”-albumin kappaleet:

 1. Gimme More
 2. Piece of Me
 3. Radar
 4. Break the Ice
 5. Heaven on Earth
 6. Get Naked (I Got a Plan)
 7. Freakshow
 8. Toy Soldier
 9. Hot as Ice
 10. Ooh Ooh Baby
 11. Perfect Lover
 12. Why Should I Be Sad

Pop-laulajan nettisivuilla julkaistiin uuden kiekon nimi vasta pari viikkoa sitten. “Blackout” on Britneyn uran viides studioalbumi.

Naisen huhutaan lähtevän kiertueelle kun albumi on ilmestynyt ihmisten ilmoille. Kiertueaikataulua ei ole vielä tässä vaiheessa kerrottu, mutta huhujen mukaan BS etsii tanssijoita uutta musiikkivideotaan sekä kiertuettaan varten.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot