Kylähullut: "Kieli Hanurissa" -musiikkivideo.

 • Julkaistu 07.04.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1301 kertaa

Kolme miestä poseeraa ryhmäkuvassa. Vasemmalla Alexi Laiho. Jokaisella heistä punaista huulipunaa huulillaan, osalla myös poskipunaa. Laitimmaisilla pitkät hiukset, keskimmäisellä irokeesi. Kylähullut on trio

Punkkarijunkkarien perustama ja pyörittämä Kylähullut (www.kylahullut.com) on taannoin laittanut läjään jälleen uuden audiovisuaalisen korkeakulttuurinautinnon, nimittäin musiikkivideon nimeltään “Kieli Hanurissa”. Se on kotimaisen punk-projektin tuorein videoklippi. Biisi kuullaan bändin tuoreimmalla studioalbumilla, joka sekin on kastettu kantamaan niinkin hienostunutta nimeä kuin “Peräaukko Sivistyksessä”. Albumi julkaistiin Klamydian perustaman Kråklund Recordsin kautta viime vuoden marraskuussa.

“Peräaukko Sivistyksessä” sisältää musiikkimateriaalia noin puolen tunnin edestä. Albumilla käy vierailemassa Tapio Wilskan lisäksi Nightwishin Tuomas Holopainen.

Bändin jäseniin kuuluu Children Of Bodomin keulahahmo ja kitaristi-laulaja Alexi Laiho, joka hoitaa samoja hommia myös Kylähulluissa. Tämä musiikkivideo ei sisällä varsinaista Laihon esiintymistä muualla kuin ääniraidan puolella. Musiikkivideo kuvattiin edellisen vuoden lokakuussa bändin rumpali-basisti Tonmi Lillmanin toimesta. Lillman on tuttu mies Ajattarankin joukoista ja hän on entinen Sinergyn jäsen.

“Kieli Hanurissa” -musiikkivideo:

Punkkarikoplan ensimmäinen musiikillinen ilmitulo koettiin vuonna 2004, jolloin siltä ilmestyi EP-lätty “Keisarinleikkaus”. Sitä seurasi vuotta myöhemmin valmistunut debyyttialbumi “Turpa täynnä”.

“Peräaukko Sivistyksessä” -albumin kappaleet:

 1. Pillu
 2. Kieli hanurissa
 3. Kameratutkat, suoriksi mutkat
 4. Lävistetyn laulu
 5. Kourallinen turhia (Big brother)
 6. Heta Hyttisen taskuparkki
 7. AOR
 8. Torakat
 9. Mä heitän sut pihalle!
 10. Tillin tallin tasapää!
 11. Hiltonin Pariisi
 12. Kyllä saa Vanhastakin panettaa!

Kylähullut on:

 • Alexi Laiho (kitara ja laulu)
 • Vesku Jokinen (laulu)
 • Tonmi Lillman (rummut ja basso)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot