Mariem karsiutui huippumallikilpailusta.

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävän Suomen Huippumalli haussa -televisio-ohjelman ensimmäinen osallistuja on tiputettu kilpailusta. Ensimmäiseksi karsittiin Mariem, joka tarkoittaa sitä, että kilpailussa on jäljellä enää 11 kilpailijaa. Viihdeuutinen.net kertoi aikaisemmin Suomen Huippumalli haussa -sarjaan värvätyn yhteensä tusinan verran finalisteja.

Mariem, joka on 20-vuotias pukusuunnittelijan opiskelija, oli kilpailun tuomariston mukaan hiljainen ja vaikutti liian ujolta voidakseen olla sopiva henkilö Suomen ensimmäiseksi huippumalliksi. Iltasanomille antamassaan kommentissa Mariem kertoo tavanneensa paljon hienoja ihmisiä tämän ohjelman johdosta. Finalistien keskuudessa on naisen mukaan hyvä ryhmähenki ja että jos hän olisi saanut kunnon tilaisuuden näyttää mihin hän pystyy, hän olisi kehittynyt vieläkin enemmän.

Sunnuntaina tapahtunut huippumallikilpailun ensimmäinen karsinta oli vaativa catwalk-näytös. Ensimmäisessä jaksossa kandidaatit joutuivat Saimi Nousiaisen opastamana testaamaan oikeaoppisia lavakävelytaitojaan noin 300 muotimaailman vaikuttajan silmien edessä. Helsinkiläinen Mariem ei tuomariston mukaan suoriutunut yhtä hyvin kuin muut kilpailijat, koska hänen sisäänpäinvetäytyväksi luonnehdittu käytös ei ole sopivaa Suomen ensimmäiselle Huippumalli haussa -mallikilpailun voittajalle.

Iltapäivälehtien eilisen päivän aikana julkaisemissaan uutisissa Mariem kertoo olevansa silti iloinen saamistaan uusista kokemuksista. Hän on saanut mallikilpailun johdosta, oltuaan sen finalistina vasta viikon, runsaasti lisää itseluottamusta.

Nelosen kanavalla televisiossa esitetyn reality-sarjan sunnuntaisessa jaksossa nähtiin jonkin verran dramatiikkaakin, sillä naisista kiinnostunut Marje ei näkynyt tahtovan tulla toimeen muiden finalistityttöjen kanssa.

Suomen Huippumalli haussa -ohjelmaa, jota myös Huippikseksi kutsutaan, lähetetään Nelosella sunnuntaisin kello 20 alkaen.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot