Lily Allen keikalle Suomeen elokuussa.

  • Julkaistu 09.04.2009
  • Tagit:
  • Luettu 2000 kertaa

Valokuva nuoresta naisesta, jolla pitkät tummanruskeat hiukset, päässä banderolli ja ylävartaloa peittämässä vaalea mekko tai toppi. Kuvan tausta on vihertävä. Suomeen 16.8.

Lily Allen esiintyy 16. elokuuta Flow Festivaaleilla Helsingin Suvilahdessa. Lisätiedot Flow Festivaalista löytyvät osoitteesta www.flowfestival.com.

MySpacesta ihmisten tietoisuuteen ponkaissut brittilaulaja, Lily Allen, julkaisi uuden albumin 11.2. “It’s Not Me, It’s You” -albumin kaksi ensimmäistä singleä ovat “The Fear” ja “Fuck You”. “It’s Not Me, It’s You” -albumilla on kaksitoista uutta kappaletta, joissa Lilyn muodikas ja nykyaikainen tyyli on saanut seurakseen syvyyttä ja oivaltavuutta. Kuuntele Lilyn uusi sinkku “Fuck You” suoraan täältä.

Lily Allenin debyyttialbumi “Alright Still” myi yli 2,5 miljoonaa kappaletta ja sen megahitti “Smile” nosti Lilyn heti artistien supersarjaan. 21-vuotiaasta neitokaisesta tuli hetkessä tunnettu ympäri maailman. Lily on tehnyt yhteistyötä lukuisten muiden megatähtien, kuten Robbie Williamsin, Mark Ronsonin, Commonin, Dizzee Rascalin, Jamie T:n ja Kaiser Chiefsin kanssa.

Naisen keikka Helsingin Suvilahdessa on osa Flow Festivaalia. Musiikkitapahtumaa vietetään elokuussa 14.–16. välisenä aikana osana Helsingin juhlaviikkoja. Tapahtumassa tarjotaan laaja kattaus urbaania musiikkia tuomalla esiintymislavalle niin kotimaisia kuin ulkolaisiakin esiintyjiä. Avaiskonsertissa torstaina 13.8. esiintyy päätähtenä legendaarinen Kraftwerk. Flow on järjestetty tähän mennessä Suvilahden vanhalla voimala-alueella jo viisi kertaa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot