Maj Karma aloitti albumin nauhoitukset.

Maj Karman kruunulogo mustaa taustaa vasten. Kruunu on väriltään vaaleanharmaa ja siinä on teräviä sakaroita yläpuolella, muuten se on neliönmuotoinen. Kruunun reunat ovat repalaiset.

Maj Karma (www.majkarma.com) hehkuttaa aloittaneensa viime viikon puolella uuden studioalbumin nauhoitukset helsinkiläisessä Inkfish-studiossa yhdessä tuottaja Rauli “Rake” Eskolinin kanssa. Eskolin tuotti myös bändin edellisen pitkäsoiton, nimeltään “Ukkonen”. Uudelle albumille suomenkielistä rokkia räiskivä yhtye ei ole vielä antanut, mutta siltä aiotaan lohkaista ensimmäinen single tämän vuoden elokuussa. Albumi ilmestyy myöhemmin syksyllä. Nyt kun miehistö vääntää uutta opustaan, ei Maj Karmaa tulla tapaamaan keikkalauteilla — keikkatauko kestää koko nauhoitussession ajan. Luvassa on kuitenkin muutamia tarkoin valittuja festivaaliesiintymisiä heinä-elokuun päivinä.

Harjavallassa syntyneen Maj Karman internetsivuilta löytyvässä Studiopäiväkirja-osiossa voi käydä seuraamassa äänitysten etenemistä, sekä kuunnella uutta musiikkimateriaalia jo etukäteen.

Bändin tuorein studio-opus on elokuussa 2006 julkaistu “Ukkonen”. Se on yhtyeen järjestyksessä seitsemäs albumi. Kiekosta sikisi Maj Karman läpimurtoväline, sillä levy ryski tiensä ilmestyttyään Suomen virallisen albumilistan kärkisijalle. Levylle kertyi listaviikkoja jopa 19 kappaletta. Kiekko myi kultaa — sitä ostettiin siis yli 15 000 kopiota.

“Ukkonen”-albumin kappaleet:

 1. Sid ja Nancy
 2. Ukkonen
 3. Attentaatti
 4. Rukous
 5. Musta joutsenlaulu
 6. Aavasaksa
 7. Luovuttanut enkeli
 8. En tahtoisi olla täysi ääliö
 9. Vuonna 2030
 10. Vielä yksi asia
 11. Rocktähti sekoaa
 12. Kokki, varas, vaimo ja rakastaja

Maj Karma esiintyy:

 • Torstaina 3.7.2008: Keskustori (Tampere)
 • Perjantaina 18.7.2008: Kuusamorock (Kuusamo)
 • Lauantaina 19.7.2008: Sunset Beach Party (Karkkila)
 • Lauantaina 26.7.2008: Karmarock (Harjavalta)
 • Lauantaina 9.8.2008: Jyväskylärock (Jyväskylä)

Yhtye tiedotti jo viime vuoden joulukuussa suunnitelmistaan uuden pitkäsoiton suhteen. Studioon menosta kerrottin jo tammikuussa. Tuohon aikaan yhtye paljasti myös laulaja Herra Ylpön aikovan julkaista sivuprojektinsa Herra Ylppö & Ihmiset kautta debyyttialbumin 6. helmikuuta, eli eilen keskiviikkona. Myös rumpalin virkaa toimittava J. Savolainen on piehtaroinut kovasti sooloalbuminsa eteen.

Helsingin Lauttasaaressa majailevan Herra Ylpön sivubändin julkaisema esikoisalbumi tunnetaan nimellä “Sata vuotta”. Kiekolta lohkaistiin single albumin nimikkobiisistä, jota on soitettu ahkerasti mm. sellaisilla radiokanavilla kuin Voice, Radio Rock, YleX, NRJ ja SBS:n kaupunkiradiot.

Maj Karma on:

 • Häiriö Piirinen (kitara)
 • Herra Ylppö (laulu)
 • J. Savolainen (rummut)
 • K. Kurittu (basso)

imi nimellä Maij´ Karman kauniit kuvat. Nimi muutettiin vuonna 1997 muotoon Maj Karman kauniit kuvat nimen jatkuvan väärinkirjoittamisen vuoksi. Vuonna 2004 nimi lyhennettiin muotoon Maj Karma. Myös lyhenne MKKK oli käytössä vuoteen 1998, jolloin yhtye lopetti kirjainyhdistelmän käytön, koska KKK liitetään usein Ku Klux Klaniin [1]. Media käytti ajoittain lyhennettä myöhemminkin.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot