Tagipilvi: herra ylppö & ihmiset

Herra Ylppö & Ihmiset listaykköseksi!

Kellertävä valokuva kaljupäisestä Herra Ylpöstä, joka katselee ilmeettömänä eteensä ja pitää kaksin käsin edessään lappua, jossa lukee mustalla värllä "Pojat ei tanssi". Kuvan yläosassa valkoisella värillä mustaa taustaa vasten lukee Herra Ylppö & Ihmiset Julkaistiin 22.1.2010

Herra Ylppö & Ihmiset nousivat ensimmäisellä viralllisella listaviikollaan suoraan kärkeen syrjäyttäen listaa dominoineen saksalaisen The Baseballsin. “Pojat ei tanssi“ -albumi julkaistiin viikko sitten, ja se nousi julkaisupäivänä listalle pelkkien ennakkomyyntien perusteella.

Herra Ylppö oli itse listaykkösestä erittäin iloinen: Listaykkönen on aina upea asia. Siinä ei ole varaa mutinaan tai jossitteluun. Ykkönen on ykkönen. Ei tätä montaa kertaa elämässä koe. Viime viikollahan kävi niin, että levy noteerattiin listoille ikäänkuin vahingossa, vaikka levy oli ollut kaupoissa vain päivän. Silloin pääsimme yhden päivän myynnillä sijalle 6. ja Rumban listan ykköseksi. Nyt kun levy on ollut kaupoissa ensimmäisen kokonaisen viikon, saimme sen mitä todella toivoimme.

Tee Herra Ylpölle & Ihmisille musiikkivideo.

Kellertävä valokuva kaljupäisestä Herra Ylpöstä, joka katselee ilmeettömänä eteensä ja pitää kaksin käsin edessään lappua, jossa lukee mustalla värllä "Pojat ei tanssi". Kuvan yläosassa valkoisella värillä mustaa taustaa vasten lukee Herra Ylppö & Ihmiset Kuvassa Herra Ylppö

“Pojat ei tanssi” -albumin julkaisupäiväksi varmistui 20. tammikuuta 2010. Herra Ylppö & Ihmiset julkaisee toisen albuminsa, “Pojat ei tanssi”, tammikuun 20. päivä. Nyt Ylppö ihmisineen hakee epävirallista musiikkivideota kappaleeseen faniensa avustuksella pyytämällä fanikuntaansa luomaan musiikkivideon kiekon nimikkokappaleeseen seuraavasti:

  1. Kuvaa kotibileitä.
  2. Liitä kuvaan “Pojat ei tanssi” -biisi.
  3. Pane oma videosi YouTubeen.
  4. Ilmoita siitä osoitteessa www.ihmiset.fi sijaitsevan sivuston Kysy-palstalla.

Herra Ylppö & Ihmiset julkaisee toisen albuminsa.

Valokuva kaljupäisestä Herra Ylpöstä ja neljästä mustiin pukeutuneesta miehestä hänen kummallakin sivullaan. Taustala näkyy valkoinen seinä, jossa runsaasti kaikenlaista kirjoitusta ja piirrettyjä koristekuvia. Julkaistaan 22.1.2010

Herra Ylppö & Ihmiset julkaisevat toisen albuminsa, “Pojat ei tanssi”, tammikuun 22. päivä. Albumin ensimmäinen single on albumin nimikkokappale, “Pojat ei tanssi” — ja se sai ensisoittonsa eilisaamuna YleXllä. Kappale on YleX:llä eksklusiivisessa soitossa loppuviikon ja jaetaan kaikille radioille maanantaina 7. joulukuuta.

“Pojat ei tanssi” -single on ostettavissa Radio Rockin Storesta eksklusiivisesti viikon verran 7. joulukuuta lähtien. Sinkku on myös ensi viikon ajan Radio Rockin Rautaa vai Roskaa -äänestyksessä.

Pete Parkkonen: "First Album".

Pete Parkkosen debyyttialbumin "First Album" etukannessa harmaasävyinen valokuva Parkkosesta, joka ojentaa kättään sivulleen. Kuvan tausta verenpunainen ja siinä taustalla suuri tähti, sekä kuvan yläosassa mustalla raidoilla albumin nimi kuin varoitusteip Julkaistaan 11.3.2009

Idols-laulukilpailusta suuruuteen noussut Pete Parkkonen (www.peteparkkonen.fi) tulee julkaisemaan levytysuransa ensimmäisen albumin 11. maaliskuuta. Albumin nimeksi Parkkonen antoi niinkin yksiselitteisen nimen kuin “First Album”. Sen tuottajana käytettiin Rauli “Rake” Eskolinia, joka on aikaisemmin työstänyt musiikkimateriaalia mm. sellaisille rytmiryhmille kuin CMX, Herra Ylppö & Ihmiset, sekä Maj Karma ja Anna Abreu. Pete Parkkonen aikoo julkaista esikoisalbumiltaan ensimmäisen musiikillisen maistiaisen “Girl In a Uniform” -nimisen singlen muodossa. Singlekappale päätyy radioaalloille ensi viikon keskiviikkona, eli 11.2., jolloin sitä soitetaan ensimmäistä kertaa Radio Rockin lähetyksessä kello 08:45 tienoilla. Kansallisella tasolla single päätyy radioasemien korville maanantaina 16. päivä kuluvaa kuukautta.

Herra Ylppö & Ihmiset: "Kleopatra"-EP.

Herra Ylppö poseeraa valkoista taustaa vasten. Miehellä niin mustat vaatteet, että niistä ei näy lainkaan yksityiskohtia. Ylpöllä kalju pää, karvattomat kasvot ja kummassakin korvanlehdessä suuret renkaat. Kuva: Joonas Brandt

Maj Karman keulahahmo Herra Ylpön perustama rokkibändi Herra Ylppö & Ihmiset (www.ihmiset.fi) tulee julkaisemaan kesäkuun 23. päivä uuden äänitteen, EP-levyn, joka tottelee nimeä “Kleopatra”. Se sisältää aikaisemmin julkaisemattoman biisin, nimeltään “Vampyyri”, sekä vieläpä live-esiintymisistä taltioidut versito kappaleista “TV:stä tuttu”, “Loppu” ja “Jurot nuorisojulkkikset”. Viimeksi mainittu on alunperin Hassisen Koneen kirjoittama kappale, josta Herra Ylppö & Ihmiset teki cover-version. Uuden EP-lohkaisun yhteydessä bändi aikoo tehdä ahkerasti keikkoja ympäri Suomea. Yhtyeen uran ensimmäinen kesäkiertue käynnistyy jo 1.6. ja jatkuu kuukaudeksi eteenpäin.

Ylppö & Ihmiset perui keikat.

Herra Ylppö seisoo mustaa taustaa vasten hieman vinossa. Miehellä kalju pää, suuret korvakorut kummassakin korvanlehdessään. Hänellä valkoinen t-paita, jossa rintamus täynnä kankaaseen printattuja mustavalkoisia ylivalottuneita valokuvia. Kuva: Joonas Brandt

Maj Karman keulahahmo Herra Ylpön perustama rytmiryhmä Herra Ylppö & Ihmiset (www.ihmiset.fi) uutisoi joutuneensa perumaan virusmaailman suorittaman täsmäiskun tähden “Tunti peruskomppia ja perseet olalle” -nimisen kiertueensa monilta osin sairastelun vuoksi. Tällä hetkellä bändin jäsenistä jopa kolme on saanut influenssan. Yhtye joutui jättämään pois keikkasuunnitelmistaan torstailla suunnitellun esiintymisen Kouvolassa. Myöskään Porvoon pitäjään bändi ei päässyt edellä mainitun syyn vuoksi.

Herra Ylppö & Ihmiset julkaisi helmikuussa paljon positiivistakin huomiota keränneen debyyttialbuminsa, nimeltään “Sata vuotta”.

Maj Karma aloitti albumin nauhoitukset.

Maj Karma (www.majkarma.com) hehkuttaa aloittaneensa viime viikon puolella uuden studioalbumin nauhoitukset helsinkiläisessä Inkfish-studiossa yhdessä tuottaja Rauli “Rake” Eskolinin kanssa. Eskolin tuotti myös bändin edellisen pitkäsoiton, nimeltään “Ukkonen”. Uudelle albumille suomenkielistä rokkia räiskivä yhtye ei ole vielä antanut, mutta siltä aiotaan lohkaista ensimmäinen single tämän vuoden elokuussa. Albumi ilmestyy myöhemmin syksyllä. Nyt kun miehistö vääntää uutta opustaan, ei Maj Karmaa tulla tapaamaan keikkalauteilla — keikkatauko kestää koko nauhoitussession ajan. Luvassa on kuitenkin muutamia tarkoin valittuja festivaaliesiintymisiä heinä-elokuun päivinä.

Käyttöehdot