Powertrip: "Patriots"-musiikkivideo.

 • Julkaistu 06.02.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1579 kertaa

Ruotsin naisvetoinen vaihtoehtorokkia räiskyttelevä Powertrip (www.power-trip.se) tarjoaa tällä musiikkivideollaan, joka on kappaleesta “Patriots”, mainion energisen musiikki-iskun. Biisi äänitettiin bändin toimesta viime vuoden puolella Ruotsin virallisen salibandyjoukkueelle, joka myös käyttää itsestään nimeä Patriots. Powertrip onkin tunnustautunut pitkäaikaiseksi Patriots-faniksi, joten bändi päätti tukea tiimin toimintaa luomalla sille musiikkivärssyn. Bändin bassotaiturina tunnettu Peter Ulvén on kertonut kyseisen kappaleen olevan erittäin raskasta rähinää tarjoava biisi, joka sopii salibandyjoukkueen korviin kuin nakutettu. Patriots-joukkueen basisti kertoo olevan urheilumaailmassa hyvin rokkaava toimintajoukko, ja nyt urheilijat ovat saaneet rokkaavan kappaleen taustavoimikseen. Basistin mukaan yhteistyö tiimin ja bändin välillä on aivan epätavallista urheilumaailmassa — mies ei usko tällaista harrastetun koskaan aikaisemmin, ei ainakaan tässä muodossa.

“Patriots”-musiikkivideo:

Ruotsin Piteåsta kotoisin olevan Powertripin debyyttialbumi, nimeltään “Cold Black Lie”, ilmestyi vuoden 2007 puolella kreikkalaisen Sleaszy Rider Recordsin julkaisemana. Albumi ääntiettiin, miksattiin ja masteroitiin sitä eellisen vuoden aikana. Levy sisältää 10 raskaasti maustettua biisiä, joissa on synkkiä ja intohimoisia sanoituksia kappaleidessa kerrottavaksi. Biisit käsittelevät ihmismielen synkkiä nurkkauksia. Jokaisen nuotin, äänen ja sanan Powertrip hehkuttaa olevan todellinen “kokemus”, joskus jopa häiritsevä sellainen, mutta silti rehellinen.

“Cold Black Lie” -albumin kappaleet:

 1. My Statement
 2. Still Here
 3. Cold Black Lie
 4. Mist
 5. Abused
 6. Emptiness
 7. Out of Control
 8. Faces
 9. Free
 10. Claiming Insanity

Powertrip on:

 • Viktoria “Vikkis” Johansson (laulu)
 • Peter Uvén (basso)
 • Per Eriksson (kitara)
 • Erik Palmqvist (rummut)

Bändi perustettiin vuonna 2003. Sen esikoisalbumin virkaa toimittava “Cold Black Lie” julkaistiin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa 24. elokuuta 2007 Sleaszy Rider Recordsin tyrkkäämänä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot