Make Up & Music Turussa ensi tiistaina.

Vapun juhlaa odotellessa säihkyvä ja soiva Make Up & Music piristää juhlijoita, joilla on kevättä rinnassa! Tiistaina 27.4. Turun Klubilla järjestettävä tapahtuma tuo kaupunkiin kolme toistaan hämmästyttävämpää ja hienompaa orkesteria. Tamperelainen Idiomatic maalailee indierockia läpi Klubin huippulaadukkaan äänentoiston, ja keravalainen, kuumottava Circus Underground lupaa saada jokaisen kuulijan buutsit vipattamaan suurella kitararockillaan. Turun omien poikien, Monitors Alive -bändistä tutun Anssi Sailomäen sekä Juuso Wäänäsen, akustinen duo Mieli soittaa repäisevän ensiesiintymisensä juuri tänä säkenöivänä iltana!

Meikit, ketjut ja vyöt…

Make Up & Music ei nimensäkään mukaan ole mikään tavallinen bändi-iltama, vaan koko työryhmän mallista ja tuotantokoordinaattorista rumpaliin meikkaa ja kampaa turkulainen meikkikoulu Headhouse! Artistien keikoista vielä unohtumattomamman ja poikkeuksellisemman tekee siis ns. työnäytteinä esiintyminen. Kaiken lisäksi bändien vaihtojen keskellä vaateliike RockGootti. tarjoaa yleisölle lyhyen muotinäytöksen omista asukokonaisuuksistaan ja asusteistaan, ja paikalle saapuvat tarkkasilmäiset vieraat saattavat näitä näyttäviä tuotteita bongailla koko illan Klubin Ilta-puolelta.

Tervetuloa virkistymään

Make Up & Music -tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki enemmän tai vähemmän juhlatuulella olevat, avoimella mielellä varustetut ja hieman erilaisesta illanvietosta kiinnostuneet ihmiset. Ensimmäinen esiintyminen alkaa klo 20.30, ovet avataan puolta tuntia aikaisemmin. Lipun hinta on neljä euroa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot