Vinny Piana: "Beg Me To Forgive".

 • Julkaistu 23.04.2010
 • Tagit:
 • Luettu 1838 kertaa

Vinny Pianan albumin "Beg Me To Forgive" etukannessa musta pohjaväri ja sen päällä valokuva lippispäisestä miehestä pitämässä valkoista diskopalloa kädessä. Kuvan värimaailma on kuin 1980-luvun diskosalista. Julkaistaan 31.5.2010

Vaihtoehtopoppia ja –rokkia soittava Vinny Piana julkaisee toukokuun lopussa kuvassa näkyvän debyyttialbumin. Pianan albumi on nimeltään “Beg Me To Forgive”. Teos on englantilaisen, mutta Ranskassa syntyneen, muusikon Lontoossa äänittämä ja tuottama esikoinen. Siltä julkaistiin single “Love is Your Fear” Iso-Britannian alueella jo helmikuussa EMIn sekä Caroline Distributionin yhteisvoimin. Single on saanut eri puolilla ja Eurooppaa ja myös Yhdysvalloissa radiokuuluvuutta ja televisionäkyvyyttä. Vinny Piana on sooloprojektinsa lisäksi tehnyt nimeään tunnetuksi toimimalla DJ:nä ja tuottajana tanssi- sekä ambient-musiikin toimijoiden kanssa. Hän on luonut muun muassa sampleja Fatboy Slimin miljoonia kappaleita myyneelle hittialbumille “Halfway Between The Gutter”.

Vinny Pianan debyyttialbumiin voi tutustua artistin omilla MySpace-sivuilla. Muusikko, tuottaja ja biisintekijä Vinny Piana on saanut debyyttialbuminsa “Beg Me To Forgive” arvosteluissa mairittelevia arvosanoja. esimerkiksi Alternative London hehkuttaa kiekkoa tuoreeksi ja jännittäväksi, ajoittain synkäksi ja häpeilemättömän pop-henkiseksi.

“Beg Me To Forgive” -albumin kappaleet:

 1. Tonight
 2. Love is Your Fear
 3. I Need You More
 4. I Don’t Get It
 5. Beg Me to Forgive
 6. All I Wanted
 7. If I Don’t
 8. Crash
 9. You’re Everything
 10. A Stranger to Me

Brittimuusikko on urallaan säveltänytm usiikkia televisiossa nähtyihin dokumentaareihin ensisijaisesti BBC:lle, C4:lle ja ITV:lle. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia independent-tason elokuville, kuten Love Sexylle. Piana on soolouransa ohessa toiminut biisintekijänä parille bändille. Live-esiintymisiä hän on tehnyt Racinen Wendy Jamesin, The Soho Dollsin, Clientin, Lene Lovichin ja The Rakesin kanssa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot