Lady Antebellum: jo yli kaksi miljoonaa myytyä albumia!

Ryhmäkuva kolmesta mustiin pukeutuneesta muusikosta, joista keksimmäinen on ruskeatukkainen nainen ja muut miehiä. Miehillä partaa kasvoilla ja lyhyet tummat hiukset päässä. Kuvan tausta on vitivalkoinen. Kuvassa Lady Antebellum

Yhdysvaltalainen trio Lady Antebellum on viihtynyt jo 11 viikkoa Billboardin albumilistalla myyden yli 2 miljoonaa albumia, eli tuplaplatinaa. Lady Antebellumin “Need You Now“ –albumin nimikkosingle on myös hallinnut radio- ja singlelistoja myyden yli 2,5 miljoonaa kappaletta ja yhtyeen uusin singlelohkaisu “American Honey” on parhaillaan Billboardin Country Song -listan ykkössijalla. Lady Antebellumin on saanut lukuisia palkintoja mm. Grammy-gaalassa sekä Academy of Country Music Awardseissa.

10 faktaa Lady Antebellumista:

  1. Lady Antebellum on vuonna 2006 Nashvillessa perustettu kantripop-trio. Yhtyeen sielukkaasta ja tunteikkaasta soundista vastaavat Hillary Scott, Charles Kelley ja Dave Haywood.
  2. Yhtye julkaisi vuonna 2008 platinaa myyneen “Lady Antebellum” -debyyttialbumin, jonka tiimoilta yhtye sai lukuisia ehdokkuuksia ja palkintoja.
  3. Vuonna 2009 yhtye julkaisi tulevan albuminsa ensimmäisenä singlenään yhden vuoden isommista listahiteistä “Need You Now”.
  4. “Need You Now” -single on myynyt yli 2,5 miljoonaa kappaletta jo pelkästään USA:ssa.
  5. “Need You Now” -albumi julkaistiin tammikuussa Pohjois-Amerikassa. Se ylsi heti Billboard-listan ykköseksi ja myi ensimmäisen viikon aikana yli 480 000 kpl. Albumi on myynyt tähän mennessä yli 2 miljoonaa kappaletta.
  6. Albumi nousi myös Kanadan listaykköseksi myyden platinaa.
  7. “Need You Now” -albumi koostuu hienoista teemoista ja henkilökohtaisista tarinoista, joista briljanteimpia lienevät “American Honey”, “Hello World” ja “Ready To Love Again”.
  8. Lady Antebellum on countrypopia aikuiseen makuun. Charles Kelleyn ja Hillary Scottin luoma leadvocal-pari on ihastuttanut kriitikoita ja faneja ympäri maailman.
  9. Yhtye voitti tänä vuonna Best Country Performance By A Duo Or A Group with Vocals -Grammy-palkinnon. Lady Antebellum putsasi pöydän myös Academy of Country Music -awardseissa voittaen viisi pystiä — mm. palkinnot sarjassa Single record of the Year ja Song of the Year.
  10. “Need You Now” -albumi julkaistaan Suomessa toukokuussa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot