Marco Hietala on Sapattivuoden uusi laulaja!

Valokuva Marco Hietalasta ja Sapattivuoden kolmesta miesjäsenestä, jotka seisovat rivissä suuren koristeellisen tummansinisen holvikatoksen alla. Julkaistaan 1.4.2009

Marco Hietala on Sapattivuosi (www.sapattivuosi.net) -yhtyeen uusi laulaja. Radio Rock julkisti uuden solistin tänä aamuna arvauskilpailun päätteeksi. Black Sabbathia suomeksi veivaavan Sapattivuoden kolmas albumi Ihmisen merkki julkaistaan 1.4. Ensimmäinen single “Pelon lait (Neon Knights)” sekä kappaleesta kuvattu musiikkivideo lähtevät nyt levitykseen.

Halusin mukaan Sapattivuoteen, sillä musta tässä on kyse ihan kulttuuriteosta. Biisit ovat ehkä maailman parhaita, ja jos tällä saa yhdenkin nuoremman polven hevifanin kauppaan hakemaan remasteroidun ‘Heaven and Hell’ tai ‘Mob Rules’ -albumin, mä olen tyytyväinen, kertoo Marco tuoreimman Rytmin haastattelussa.

Uusi albumi koostuu siis Black Sabbathin “Heaven and Hell” ja “Mob Rules” -levyillä olevista kappaleista. Yhtye myös keikkailee keväällä; 16.04. Turun Klubilla, 17.04. Helsingin Tavastialla ja 22.04. Tampereen Klubilla.

“Ihmisen merkki” -albumin kappaleet:

 1. Pelon lait (Neon Knights)
 2. Maalaistyttö (Country girl)
 3. Uneen hukkuneet (Children of the Sea)
 4. Tuli ja maa (Heaven and Hell)
 5. Laki 666 (Mob Rules)
 6. Valtaa (Voodoo)
 7. Yö saa (Die Young)
 8. Ihmisen merkki (The Sign of the Southern Cross)

Sapattivuosi on:

 • Marco Hietala (laulu)
 • Janne Halmkrona (kitara)
 • Antero Aunesluoma (basso)
 • Simo Vehmas (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot