Tagipilvi: huippumalli haussa

Mariem karsiutui huippumallikilpailusta.

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävän Suomen Huippumalli haussa -televisio-ohjelman ensimmäinen osallistuja on tiputettu kilpailusta. Ensimmäiseksi karsittiin Mariem, joka tarkoittaa sitä, että kilpailussa on jäljellä enää 11 kilpailijaa. Viihdeuutinen.net kertoi aikaisemmin Suomen Huippumalli haussa -sarjaan värvätyn yhteensä tusinan verran finalisteja.

Mariem, joka on 20-vuotias pukusuunnittelijan opiskelija, oli kilpailun tuomariston mukaan hiljainen ja vaikutti liian ujolta voidakseen olla sopiva henkilö Suomen ensimmäiseksi huippumalliksi. Iltasanomille antamassaan kommentissa Mariem kertoo tavanneensa paljon hienoja ihmisiä tämän ohjelman johdosta. Finalistien keskuudessa on naisen mukaan hyvä ryhmähenki ja että jos hän olisi saanut kunnon tilaisuuden näyttää mihin hän pystyy, hän olisi kehittynyt vieläkin enemmän.

Suomen Huippumalli haussa — 12 finalistia.

Nelosella näytettävä mallien mahtavaan maailmaan sijoittuva Suomen Huippumalli haussa -realitysarja on saanut uuden käänteen nyt kun siihen on valittu satojen kandidaattien joukosta tusinan verran, eli 12 kappaletta, finalisteja. Televisiosarjaan valitut neitokaiset kilpailevat Nelosen kotimaisessa ohjelmasarjassa, jota ryhdytään esittämään säännöllisin väliajoin 6. huhtikuuta lähtien. Suomen Huippumalliksi valittava voittaja tulee saamaan muhkean 25 000 euron arvoisen mallikontrahdin alan kärkinimeltä, mallitoimisto Paparazzilta. Mallisopimuksen lisäksi malli tulee nauttimaan Max Factorin järjestämän kosmetiikkakampanjan näkyvimpänä keulakuvana toimimisesta. Huippumalli pääsee myös Cosmopolitanin etukanteen. Suomen Huippumalli haussa -sarjan ehdokkaiksi valitut naiset ovat: Ana (22-v.), Tatjana (21-v.), Ani, Marje, Anu (18-v.), Mariem, Armi, Maria, Daniela (22-v.), Mari (19-v.) ja Darina sekä Manon.

Suomen huippumalli haussa -sarjaa juontaa Anne Kukkohovi.

Neloselta lähetettävä Suomen huippumalli haussa -televisiosarja on saanut juontajakseen entisen huippumalli Anne Kukkohovin, joka tulee toimimaan myös sarjassa tuomariston jäsenen roolissa. Kyseessä oleva nainen on ollut viime vuosikymmenellä maamme työllistetyimpien mallien joukossa. Nykypäivinä hän ei enää aktiivisesti toimi mallina, vaan toimii muotikuvausten saralla kameran toisella puolella. 37-vuotias Kukkohovi on malliuransa aikana voittanut useita alansa merkittävimpiä palkintoja. Lisäksi hän on päässyt näytille usean alan lehden kansikuvaan, hän on vieraillut Beloved-nimisen bändin musiikkivideolla ja toiminut juontajana 1990-luvun puolen välin taitteessa esitetyssä Sinun unelmiesi tähden -sarjassa. Suomen huippumalli haussa -ohjelmaa juontava Anne on tietenkin kiinnostunut muodista, designista, mutta myös elokuvista ja hänen kerrotaan Nelosella julkaistun uutisen mukaan harrastavan pilateksen ja elokuvien lisäksi jopa combat trainingia. Hän on naimisissa.

Suomen huippumalli haussa (Neloselta).

Piirretty televisio, jossa on kaksi sarvekasta antennia sen päällä. Kuvaruutu on vaaleanpunainen ja televisio väriltään harmahtava. Telkun alapuolella vaalea varjostus. Sarjan esittää Nelonen

Televisiokanava Nelonen (www.nelonen.fi) aikoo avata oman suomalaisen version supersuositusta Huippumalli haussa -televisioformaatista. Suomeen istutettu sarja on alkava kuluvan vuoden keväällä. Ohjelmaa esitetään maanantaisin alkaen kello 20.00 ja päättyen tasan klo 21. Suomen huippumalli haussa on reality-sarja, jossa pyritään löytämään sellainen henkilö, jolla on riittävät taidot ja ulkonäkö, joiden turvin hän voi aloittaa uran mallimaailman huipulla. Sarja ei ole siis yksinomaan ulkoiseen kauneuteen painottunut, sillä menestyäkseen mallikokelaiden tulee omata riittävästi sisua ja oikeaa asennetta. Sarjassa järjestetään kussakin eri jaksossa monenlaisia kilpailuja ja tehtäviä, kuten esimerkiksi haastavissa mallivalokuvauksissa toimimista ja muotinäytöksissä esiintymistä.

Käyttöehdot