Metallican rumpali Lars Ulrich kesälomalla Kööpenhaminassa.

 • Julkaistu 02.08.2008
 • Tagit:
 • Luettu 3356 kertaa

Metallica-bändin "Death Magnetic" -albumin kansikuva, jossa valkoista taustaa vasten näkyy avoin hauta. Haudan ympärillä satoja ohuita ruskeita viivoja, jotka ikään kuin säteilevät ympäristöön. Metallicalta albumi syyskuussa

Yhden maailman tunnetuimman rock-yhtyeen, nimittäin Metallican, joukoissa toimiva rumputuliosaston vastaava Lars Ulrich on nyt Kööpenhaminassa, Tanskassa, viettämässä kesälomaansa. Mies palasi yhdessä elokuvatähtityttöystävänsä Connie Nielsenin kanssa Tanskaan lomailemaan. Nielsenin sukujuuret ovat tanskalaiset. Pariskunta on nauttinut tähän mennessä The Copenhagen Post -nettilehden paljastaman tiedon mukaan eksoottisista hedelmistä ja ylellisistä visiiteistä Kööpenhaminan suosituimpiin matkakohteisiin. Kaksikko asuu tällä hetkellä ja noin yhteensä kuuden viikon ajan Hotelli D’Angleterren tiloissa. Seurustelupari varasi itselleen kuninkaallisen sviitin, jonka päivävuokra on noin 25 200 Tanskan kruunua — euroina vuokra on noin 3400 euroa. Sviitissä on neliöitä 135. Hotellilaskun arvellaan kohoavan noin 1 000 000 Tanskan kruunuun vierailun aikana. Hinta ei sisällä mm. drinkkilaskua, jota Metallican rumpali kasvattaa ahkerasti. Mies tarjosi alkuviikosta, maanantai-iltana, drinkit koko hotellibaarin väelle.

Pariskunta aikoo asua Kööpenhaminassa sen ajan kun Ulrich ja Metallican joukot viimeistelevät bändin Euroopan-kiertueen. Kaksikko voi viettää Kööpenhaminan toimiessa tukikohtana normaalia perhe-elämää. Ulrich voi tavata Kööpenhaminassa molempia poikiaa aikaisemmasta avioliitostaan.

Lars Ulrich tapasi tanskalaisen näyttelijä Connie Nielsenin vuonna 2003 San Franciscossa. Molemmat viettävät valtaosan ajastaan Tanskan ulkopuolella, mutta The Copenhagen Postin mukaan kokevat itsensä ”hyvin tanskalaisiksi”. Nielsen kertoi aikaisemmin maanmiestensä lehdistölle olevansa ylpeä taustastaan ja että hän viettää yhdessä Metallican rumpalin kanssa perinteiseen malliin joulua. He kokevat tärkeäksi kertoa pojilleen sukunsa menneisyydestä.

Täydennys: Ulrichin ja Nielsenin avioliitto ei kestänyt, sillä pariskunta erosi vuonna 2012. Sittemmin rumpali on mennyt uudelleen naimisiin; vuonna 2015 hän nai mallin, Jessica Millerin. Samana vuonna hän kävi pelaamassa Who Wants to Be a Millionaire? -tietovisan julkkispainotteista varianttia. Siinä hän voitti reilut 30 000 dollaria hyväntekeväisyyteen. Ulrichilla oli tietovisassa isohko riski kysymyksessä: ”Kuka naispuolinen näyttelijä nähdään lavashow’ssa ja elokuvassa nimeltä ’Without You I’m Nothing?’” Siihen oli neljä vaihtoehtoa: A) Lily Tomlin, B) Julia Sweeney, C) Sandra Berndhard ja D) Ellen Degeneres. Oikea vastaus oli C, mutta Ulrich lukitsi vastaukseksi A:n.

Rumpali Lars Ulrich perusti Metallican 1980-luvulla tehden thrash metallin tunnetuksi suurelle yleisölle. Miehen edustama bändi on yksi genrensä tunnetuimmista toimijoista.

Näyttelijä Nielsen (s. 1965) tuli tutuksi yleisölle Al Pacinon elokuvan The Devil’s Advocate pohjalta. Hän on näytellyt myös mm. Gladiaattorissa. Connie Nielsen puhuu peräti seitsemää eri kieltä; tanskaa, englantia, ranskaa, saksaa, italiaa, norjaa ja ruotsia. Nainen on tunnustanut suosikkibändinsä olevan The Clash.

Metallica-remmin tuorein albumi on nimeltään ”Death Magnetic”. Se on järjestyksessä jo yhdeksäs pitkäsoitto tältä bändiltä. Levy tullaan julkaisemaan USA:ssa 12. syyskuuta Warner Bros. Recordsin käsikynkässä. Albumilla kuullaan ensimmäistä kertaa Metallican uralla uutta basistia, Robert Trujilloa.

”Death Magnetic” -albumin kappaleet:

 1. That Was Just Your Life
 2. The End of the Line
 3. Broken, Beat & Scarred
 4. The Day That Never Comes
 5. All Nightmare Long
 6. Cyanide
 7. The Unforgiven III
 8. The Judas Kiss
 9. Suicide & Redemption
 10. My Apocalypse

Metallica on:

 • James Hetfield (laulu ja kitara)
 • Kirk Hammett (kitara ja taustalaulu)
 • Robert Trujillo (basso ja taustalaulu)
 • Lars Ulrich (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot