Mudvayne: "By The People, For The People".

 • Julkaistu 25.10.2007
 • Tagit:
 • Luettu 1138 kertaa

Mudvaynen miehet seisovat ulkoilmassa valkoista taustaa vasten. Etualalla näkyy suuria vihreitä kasveja, keltaisia kukkia. Miehiä kuvassa neljä kappaletta. Keskimmäisellä lyhyet piikikkäät mustat hiukset ja mustat vaatteet. Nelikko Kaliforniasta

Amerikkalainen raskasta rokkia soittava Mudvayne (www.mudvayne.com) uutisoi uuden albuminsa, nimeltään “By The People, For The People”, kappalelistan olevan nyt lopullisessa muodossaan. Tämä kiekko on historiallinen sen vuoksi, että levyn soittolista muovattiin ei bändin, vaan sen fanien toimesta. Kokonaan. Alusta loppuun. Bändin fanittajat ovat voineet syyskuun 26. päivästä lähtien äänestää netissä mitä värssyjä seuraavalle Mudvayne-kiekolle päätyy. Kappalelistan luomisen lisäksi fanit ovat voineet lähettää taiteellisia tekeleitään käytettäväksi albumin kansitaiteessa. Kiekon nimi on näin ollen erinomaisen iskevä — toden teolla faneilta faneille.

“By The People, For The People” tullaan julkaisemaan yhtyeen kotimaassa 27. marraskuuta. Kiekko sisältää lukuisia live-esiintymisistä taltioituja kappaleita, harvinaisempia värssyjä, demoasteisia äänitteitä sekä kaksi aivan uunituoretta studiossa nauhoitettu biisiä. Toinen uusista kappaleista on bändin uusi single, “Dull Boy”. Sen tuottajana toimi Dave Fortman. Albumin soittolistalta voi bongata myös uuden cover-kappaleen The Policelta. Biisin nimi on “King of Pain”.

“By The People, For The People” -albumin kappaleet:

 1. Dig (Live)
 2. Silenced (Demo)
 3. Dull Boy
 4. Death Blooms (Demo)
 5. Fall Into Sleep (Demo)
 6. Not Falling (Demo)
 7. -1 (Live)
 8. Happy (Demo)
 9. (Per) Version Of A Truth (Demo)
 10. World So Cold (Live)
 11. On The Move
 12. Goodbye
 13. Skrying (Demo)
 14. All That You Are (Demo)
 15. Forget To Remember (Acoustic)
 16. King Of Pain

Ennen kunkin biisin alkua yhtyeen keulahahmona toimiva laulaja Chad Gray kertoo miten kappale syntyi. Mies on kommentoinut tämän levyn valmistamisen olleen erittäin jännittävää koko bändille, sillä nyt Mudvayne pääsi tekemään jotain sellaista mitä sen fanit todella haluavat kuulla. Samalla he tekivät jotain mitä kukaan muu ei ole aikaisemmin tehnyt. Fanit äänestivät ja bändi kuunteli. Tämä on Grayn mukaan erityinen ja merkityksekäs albumi hänelle sekä koko bändille. Taatusti myös faneille.

Yhtyeen laulaja Chad Gray sekä kitarataituri Greg Tribbet, joka vastaa osassa biiseistä myös taustalaulajan virasta, ovat nyt kiertueella yhdessä Hellyeah-nimisen bändin kanssa. Kiertue kestää kuluvan vuoden umpeutumiseen asti. Mudvayne on paljastanut aiemmin aikovansa julkaista jo ensi vuonna seuraavan studioalbumin.

Mudvayne on:

 • Chad Gray (laulu)
 • Greg Tribbett (kitarat ja taustalaulu)
 • Matthew McDonough (rummut)
 • Ryan Martinie (basso)

Yhtye perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1996. Perustamispaikkakuntana oli Illinois, jossa bändin jäsenet tapasivat kristillisen YMCA:n tapaamisessa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot