Raptorin comeback-keikka vappuaattona Burleski Clubilla!

  • Julkaistu 27.04.2010
  • Tagit:
  • Luettu 1550 kertaa

Raptorin logo valkoista taustaa vasten mustalla piirretyssä symboliryppäässä, jossa keskimmäisenä suuri säteilyvaaraa merkitsevä symboli. Sen ympärillä näkyy piirrettyjä tikku-ukkoja ja kuvan seassa lukee Raptorin nimi muotoilluin kirjaimin. Julkaistaan 26.5.2010

Supersuositun rap-yhtyeen Raptorin comeback on totisinta totta. Viimeksi yhtye teki comebackin vuonna 2000 ja tarkoitus onkin palata keikkatauolta aina kymmenen vuoden välein. Tämänkertainen paluu tapahtuu vappuaattona Helsingissä, Burleski Club -yökerhossa. Koko illan soi Raptorin omakätisesti valitsemaa ysärimusiikkia, joita soittavat puhuvat DJ Tico ja Dr. Tede. Lisäksi keikan lämmittelyksi nähdään, mm. Miss Märkä Raptori -t-paitakilpailu ja Kurkonjuontikilpailu Raptoria vastaan. Lisäksi lämppäreinä esiintyvät: Acid Kings sekä Veijo Midi ja Modulit. Paikalla on myös Raptori-myyntikoju, jossa myydään Raptori-paitoja ja uunituoretta DVD:tä bändin omistuskirjoituksilla.

Toukokuun 26. päivä julkaistaan kokoelma nimeltään “Sekoelma“, joka sisältää kaikki Raptorin hitit sekä pari yllätystä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kaikki hitit laitetaan alkuperäisinä versioina samoihin kansiin. Mukana ovat siis mm. “Oi Beibi”, “Armeija”, “Debi Gibson” jne.

Jaakko Salovaara alias JS16 teki yhtyeen suosituimmasta hitistä, “Oi Beibi” -biisistä uuden version. Kappale nousi heti ladatuimpien joukkoon — ja onkin pitänyt virallisen sinkkulistan ykköspaikkaa jo kaksi viikkoa putkeen. Sinkku sai myös viime viikolla videon, jonka voi katsoa alapuolelta.

Ovet Raptorin comeback-keikalle aukeavat klo 21:30 ja lipun ennakkoon ostaneille oma sisäänkäynti. Ennakkolippuja myy Tiketti.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot