Paukkumaissi pistää parastaan! 2.6. julkaistava "Huhuu, kuu!" -albumi on täynnä herkkupaloja koko perheen makuun.

2.6.2010 julkaistava “Huhuu, kuu!” -albumi on täynnä herkkupaloja koko perheen makuun. Uusien kappaleiden lisäksi levyltä löytyy ikivihreitä lastenlauluja, kuten “Autiomaa” ja “Intiaanien laulu” takuumakeina Paukkumaissi-sovituksina. Sinkkuina julkaistaan kappaleet “Lauantai” ja “Kylpylaulu (putsputsiputsi)”.

Levyllä debytoi kaksi uutta Paukkumaissi-jäsentä, lyömäsoittaja Hannu Risku ja laulusolisti Janina Lehto. Jyri Sariola on äänittänyt ja miksannut levyn, ja levy saundaa todella hyvältä!, kertoo Paukkumaissin Jori Hulkkonen.

Albumi julkaistaan Emin laadukkaaseen lastenmusiikkiin keskittyvän Ipanapa Recordsin kautta.

Paukkumaissi esiintyy:

  • Sunnuntaina 6. kesäkuuta 2010: TBA (Helsinki, levynjulkkarit)
  • Lauantaina 12. kesäkuuta 2010: Seikkisrock (Turku)
  • Tiistaina 6. heinäkuuta 2010: TBA (Jyväskylä)
  • Keskiviikkoan 7. heinäkuuta 2010: Bomban kesäteatteri (Nurmes)
  • Torstaina 8. heinäkuuta 2010: TBA (Kuopio)
  • Lauantaina 10. heinäkuuta 2010: ELMU:n Kansanjuhla (Helsinki, Alppipuisto)

Paukkumaissi:

Suosittu Paukkumaissi on Soul Captain Bandistä tuttujen Seppo Paarman ja Jori Hulkkosen perustama seitsenhenkinen rootshenkinen rytmipumppu, joka seikkailee vastustamattoman hyväntuulisessa rytmimaailmassa. Paukkumaissi julkaisi esikoislevynsä “Paukkumaissi” maaliskuussa 2006 ja levy palkittiin Emma-palkinnolla. Toinen albumi “Popkornitorni” julkaistiin syyskuussa 2008. Lisätietoja löytyy yhtyeen MySpace-sivuilta.

Ipanapa Records:

EMI Finlandin lastenmusiikkiin keskittyvän levymerkin Ipanapa Recordsin filosofiana on tehdä mahdollisimman korkeatasoista ja hyvin tuotettua lastenmusiikkia ja lastenviihdettä. Tavoitteena on tehdä lastenlevyjä samalla intohimolla ja pieteetillä kuin aikuisillekin. Tärkeässä asemassa ovat hyvät tarinat, tekstit ja oivallukset sekä tietysti laadukkaasti soitettu ja tuotettu musiikki. Lue lisää osoitteesta www.ipanapa.fi.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot