Powertrip: "Emptiness"-musiikkivideo.

 • Julkaistu 31.03.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1614 kertaa

Ruotsin Piteå-nimiseltä paikkakunnalta käsin operoiva Powertrip (www.power-trip.se) on rokkiryhmä, joka julkaisi aivan hiljattain tuoreen musiikkivideon kappaleestaan “Emptiness”. Kappale on groovaava ja naislaulajalla varustetun yhtyeen sävyttämä biisi, josta bändin basisti Peter Uvén on kertonut sen verran, että mies on erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen. Video kertoo miehen mukaan siitä, kun ihminen tuntee olevansa erittäin turhautunut ja ahdistunut, koska hän on joutunut henkisesti hyväksikäytetyksi. Sellaisessa tilanteessa, basistin mukaan, ihminen tuntee olonsa turraksi ja tyhjäksi. Hän uskoo Powetripin kyenneen tuomaan tässä musiikkivideossa esiin edellä mainitun tunnelman.

Powertripin debyyttialbumi, nimeltään “Cold Black Lie”, ilmestyi viime vuoden puolella kreikkalaisen Sleaszy Rider Recordsin julkaisemana. Kiekkonsa rokkikatras kävi taltioimassa, miksaamassa ja masteroimassa pari vuotta sitten. Albumi sisältää 10 biisiä, joiden sanoitukset ovat yhtyeen mukaan intohimoisia ja tummasävyisiä, jotka vievät kuuntelijan seikkailemaan mielen synkimpiin nurkkauksiin. Jokainen nuotti, sävel ja sana ovat Powertripin hehkutuksen mukaan tarkoin harkituilla paikoilla.

“Emptiness”-videoklippi ikuistettiin 24.–25. maaliskuuta kuluvan kuukauden puolella. Se kuvattiin yhtyeen kotikaupungissa ja sen tuottajana toimi David Thörnqvist sekä Patrik Eriksson yhdessä Powertripin kanssa. Video julkaisiin Webissä kaksi päivää sitten.

Yhtye julkaisi aikaisemmin musiikkivideon myös kappaleesta “Patriots“. Biisinsä bändi äänitti edellisen päivinä Ruotsin virallisen salibandyjoukkueelle, joka myös käyttää itsestään nimeä Patriots. Energistä rock’n‘rollia takova Powertrip onkin tunnustautunut aikoja sitten pitkäaikaiseksi Patriots-faniksi. Bändi päätti tukea suosimansa salibandytiimin toimintaa luomalla sille tämän musiikkivärssyn.

“Cold Black Lie” -albumin kappaleet:

 1. My Statement
 2. Still Here
 3. Cold Black Lie
 4. Mist
 5. Abused
 6. Emptiness
 7. Out of Control
 8. Faces
 9. Free
 10. Claiming Insanity

Powertrip on:

 • Viktoria Johansson (laulu)
 • Peter Uvén (basso)
 • Per Eriksson (kitara)
 • Erik Palmqvist (rummut)

Bändi kertoo olevansa energinen heavy rock -akti, jonka äänimaailma kappaleissa ja keikoilla on likainen ja karukin, sanoitukset katkeransuloisia. Yhtye pyrkii luomaan sellaista musiikkia, jonka ensisijainen tarkoitus on olla rehellistä ja aitoa. Näillä periaatteilla bändi kehitteli debyyttialbuminsakin. Esikoisopus ilmestyi niin Euroopassa kuin Aasiassakin 27. elokuuta 2007. Powertrip perustettiin vuonna 2003.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot