Raptori julkaisee uuden singlen ja heittää ilmaiskeikan.

  • Julkaistu 15.06.2010
  • Tagit:
  • Luettu 9725 kertaa

Raptorin logo punaisella kellertävää taustaväriä vasten. Logon alaosassa vihreällä värillä lukee versaalilla, että "Sekoelma". Kuvassa kokoelman kansi

Suomenkielisen rap-musiikin peruskiviin kuuluva Raptori julkaisee uuden singlen ja juhlistaa tapahtumaa ilmaiskeikalla Helsingissä. Toista suunniteltua comebackiaan tekevä Raptori lohkaisee uuden “Tosi tarttuva täytebiisi 16” -singlen toukokuussa julkaistulta “Sekoelma”-kokoelmalevyltä. Ensimmäinen levyltä irrotettu single, Jaakko “JS16” Salovaaran remixaama “Oi Beibi 16”, meni suoraan Suomen virallisen latauslistan ykköseksi ja biisistä tehtyä videota on katsottu YouTubessa jo yli 120 000 kertaa. Nyt kokoelma-albumilta julkaistaan radiosoittoon ja digimyyntiin toinen single, “Tosi tarttuva täytebiisi 16”. Soundeiltaan tuoreen, mutta sanoituksiltaan tuttua Raptoria olevan biisin on tuottanut JS16 ja siinä on kaikki ainekset tämän kesän suurimmaksi kesähitiksi.

“Sekoelma”-albumin ja “Tosi tarttuva täytebiisi 16” -sinkun julkaisun kunniaksi Raptori heittää ilmaiskeikan Helsingissä Itäkeskuksen Anttilan Top Ten -osastolla lauantaina 19.6. klo 13:00. Tiedossa on sekä uusia biisejä että vanhempia hittejä ja takuuvarmaa meininkiä, josta ei Raptorille tyypilliseen tapaan huumoriakaan puutu.

“Tosi tarttuva täytebiisi 16” -kappaletta varten kuvattiin Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen kunnianhimoinen musiikkivideo, joka sai ensiesityksensä The Voicen Heräämössä 2.6.2010. Kuvauslokaatioita videolle kertyi lopulta parisenkymmentä ja mukana oli kymmeniä Facebookin kautta rekrytoituja avustajia sekä kolme tunnettua näyttelijää: Juha Veijonen, Eero Saarinen ja Jussi Lampi.

Kevään aikana Raptorin Facebook-sivulla järjestettiin “Oi Beibi” -remix-kilpailu, joka on nyt päättynyt. Kilpailun voittaja valittiin Facebookissa tapahtuneen äänestyksen ja bändin tekemän valinnan perusteella ja hänen nimensä julkistettiin “Sekoelma”-levyn julkaisutilaisuudessa 27.5.2010. Voittajaksi selviytyi Tommi “Celtic Froststrm” Forsström biisillä, joka julkaistaan kesän kuluessa digimyyntiin. Kun Celtic Froststrmilta kysyttiin tunnelmia voiton jälkeen, hän totesi kansakunnan valioiden ilmeisesti missanneen kisan. Remixaaminen on hauska ja palkitseva harrastus, jonka on tutkittu edesauttavan viihtymistä vapaa-ajalla n. 17% verran, riippuen sukupuolesta. Miespuoliset tuntuvat saavan kliinisissä testeissä parempia tuloksia, joten ajauduin joskus moisen harrasteen pariin. Tästä seurasi loogisesti se, että menin upottamaan käpäläni myös Oi Beibiin ja tästä seurasi n. 13% viihtyvyys, luonnehti voittaja suhdettaan remixaukseen ja syitään kilpailuun osallistumiseen.

Raptori juhlistaa tämänkertaista comebackiaan soittamalla kesän aikana muutamia festarikeikkoja, mm. The Voicen juhannusfestareilla Himoksella. Syksyllä bändi lähtee isommalle kiertueelle ja soittaa lukuisia keikkoja ympäri Suomea. Viimeisiä kiertuepäiviä ja -paikkoja myydään nyt, kannattaa pitää kiirettä ja bookata Raptori keikalle.

“Sekoelma”-kokoelmalevyä myydään kaikissa hyvin varustetuissa levykaupoissa ja digimyynnissä olevia sinkkuja mm. NetAnttilassa sekä muissa digitaalisissa musiikkikaupoissa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot