Tagipilvi: raptori

Raptori julkaisee uuden singlen ja heittää ilmaiskeikan.

Raptorin logo punaisella kellertävää taustaväriä vasten. Logon alaosassa vihreällä värillä lukee versaalilla, että "Sekoelma". Kuvassa kokoelman kansi

Suomenkielisen rap-musiikin peruskiviin kuuluva Raptori julkaisee uuden singlen ja juhlistaa tapahtumaa ilmaiskeikalla Helsingissä. Toista suunniteltua comebackiaan tekevä Raptori lohkaisee uuden “Tosi tarttuva täytebiisi 16” -singlen toukokuussa julkaistulta “Sekoelma”-kokoelmalevyltä. Ensimmäinen levyltä irrotettu single, Jaakko “JS16” Salovaaran remixaama “Oi Beibi 16”, meni suoraan Suomen virallisen latauslistan ykköseksi ja biisistä tehtyä videota on katsottu YouTubessa jo yli 120 000 kertaa. Nyt kokoelma-albumilta julkaistaan radiosoittoon ja digimyyntiin toinen single, “Tosi tarttuva täytebiisi 16”. Soundeiltaan tuoreen, mutta sanoituksiltaan tuttua Raptoria olevan biisin on tuottanut JS16 ja siinä on kaikki ainekset tämän kesän suurimmaksi kesähitiksi.

Raptorin "Sekoelma" julkaistaan 26. toukokuuta.

Raptorin logo punaisella kellertävää taustaväriä vasten. Logon alaosassa vihreällä värillä lukee versaalilla, että "Sekoelma". Julkaistaan 26.5.2010

Yhtye kuvaa parhaillaan massiivista musiikkivideota toiseen singleen. Kuvaukset huipentuvat tänään kuvattavaan massiiviseen Zombie-kohtaukseen Hietaniemen hautausmaalla. Kuvauksissa on mukana mm. Juha Veijonen ja Eero Saarinen.

Toukokuun 26. päivä julkaistaan Raptorin ensimmäinen kokoelma, nimeltään “Sekoelma”, joka sisältää kaikki Raptorin hitit sekä pari yllätystä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kaikki hitit laitetaan alkuperäisinä versioina samoihin kansiin. “Sekoelma”-kokoelman toinen single on “Tosi tarttuva täytebiisi 16”. Tähän bändin uuteen kappaleeseen kuvataan parhaillaan musiikkivideota, jonka tuotanto on mahdollisesti suurin kotimaiseen musiikkivideoon koskaan tehty.

Raptorin comeback-keikka vappuaattona Burleski Clubilla!

Raptorin logo valkoista taustaa vasten mustalla piirretyssä symboliryppäässä, jossa keskimmäisenä suuri säteilyvaaraa merkitsevä symboli. Sen ympärillä näkyy piirrettyjä tikku-ukkoja ja kuvan seassa lukee Raptorin nimi muotoilluin kirjaimin. Julkaistaan 26.5.2010

Supersuositun rap-yhtyeen Raptorin comeback on totisinta totta. Viimeksi yhtye teki comebackin vuonna 2000 ja tarkoitus onkin palata keikkatauolta aina kymmenen vuoden välein. Tämänkertainen paluu tapahtuu vappuaattona Helsingissä, Burleski Club -yökerhossa. Koko illan soi Raptorin omakätisesti valitsemaa ysärimusiikkia, joita soittavat puhuvat DJ Tico ja Dr. Tede. Lisäksi keikan lämmittelyksi nähdään, mm. Miss Märkä Raptori -t-paitakilpailu ja Kurkonjuontikilpailu Raptoria vastaan. Lisäksi lämppäreinä esiintyvät: Acid Kings sekä Veijo Midi ja Modulit. Paikalla on myös Raptori-myyntikoju, jossa myydään Raptori-paitoja ja uunituoretta DVD:tä bändin omistuskirjoituksilla.

Raptorin comeback on totta!

Raptorin logo valkoista taustaa vasten mustalla piirretyssä symboliryppäässä, jossa keskimmäisenä suuri säteilyvaaraa merkitsevä symboli. Sen ympärillä näkyy piirrettyjä tikku-ukkoja ja kuvan seassa lukee Raptorin nimi muotoilluin kirjaimin. Julkaistaan 26.3.2010

Supersuositun rap-yhtyeen, Raptorin, comeback on totisinta totta. Viimeksi yhtye teki comebackin vuonna 2000. Tarkoitus onkin palata keikkatauolta aina kymmenen vuoden välein, kuten räppärit sopivat 20 vuotta sitten. Toukokuun 26. päivä julkaistaan “Sekoelma”-kokoelma, joka sisältää kaikki Raptorin hitit, sekä pari yllätystä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kaikki hitit laitetaan alkuperäisinä versioina samoihin kansiin. Mukana ovat siis kappaleet “Oi Beibi”, “Armeija”, “Debi Gibson” jne.

Jaakko Salovaara alias JS16 teki yhtyeen suosituimmasta hitistä, uuden version. Kappale “Oi Beibi” 16 on “Sekoelma”-kokoelman ensimmäinen single ja se saa ensisoittonsa keskiviikkona 31. maaliskuuta YleX:llä. Kappaletta soitetaan keskiviikkona kello 09:10. Salovaara on ennen Raptoria tuottanut musiikkia Darudelle.

Käyttöehdot