Raptorin "Sekoelma" julkaistaan 26. toukokuuta.

  • Julkaistu 19.05.2010
  • Tagit:
  • Luettu 3982 kertaa

Raptorin logo punaisella kellertävää taustaväriä vasten. Logon alaosassa vihreällä värillä lukee versaalilla, että "Sekoelma". Julkaistaan 26.5.2010

Yhtye kuvaa parhaillaan massiivista musiikkivideota toiseen singleen. Kuvaukset huipentuvat tänään kuvattavaan massiiviseen Zombie-kohtaukseen Hietaniemen hautausmaalla. Kuvauksissa on mukana mm. Juha Veijonen ja Eero Saarinen.

Toukokuun 26. päivä julkaistaan Raptorin ensimmäinen kokoelma, nimeltään “Sekoelma”, joka sisältää kaikki Raptorin hitit sekä pari yllätystä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kaikki hitit laitetaan alkuperäisinä versioina samoihin kansiin. “Sekoelma”-kokoelman toinen single on “Tosi tarttuva täytebiisi 16”. Tähän bändin uuteen kappaleeseen kuvataan parhaillaan musiikkivideota, jonka tuotanto on mahdollisesti suurin kotimaiseen musiikkivideoon koskaan tehty.

Suomen suurimmaksi musiikkivideotuotannoksi väitetty kuvaustyö jatkuu, jatkuu, jatkuu… Kuvauslokaatioita on kohta jo enemmän, kuin täyspitkässä Pekko Aikamiespoika -filkassa. Joku voisi pitää tätä suuruudenhulluutena tai mielisairautena, mutta mehän emme Jokua kuuntele, perkele!, tiedottaa Raptori Facebook-sivustollaan.

Musiikkivideota kuvataan kymmenen pitkän kuvauspäivän aikana yli kahdessakymmenessä lokaatiossa, joka on erittäin harvinaista tai jopa ainutlaatuista kotimaisessa musiikkivideotuotannossa. Kuvauksissa on käytetty satoja faneja avustajina, jotka on rekrytoitu Raptorin Facebook-profiilin kautta.

Videoteoksen ohjaa Markus Virpiö Also Starring -yhtiöstä, joka on yksi Suomen arvostetuimmista ja palkituimmista mainoselokuvaohjaajista. Tämä produktio on Markuksen ensimmäinen musiikkivideo. Ohjaaja sai innostuksen projektiin tehtyään “The Virtaset” -mielikuvitusbändin videot. Markus rekrytoitiin videon ohjaajaksi Facebookin-kautta. Videossa esiintyvät bändin ja fanien lisäksi kaksi suomalaista näyttelijälahjakkuutta; Juha Veijonen ja Eero Saarinen.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot