Robbie Williams julkistaa "Reality Killed The Video Star" -albumin biisilistan.

Värillinen ja hillitty valokuva tummahiuksisesta Robbie Williamsista, joka ilmeettömänä vaaleata taustaa vasten. Miehellä on päällä tumma puku, jossa valkoinen kauluspaita ja musta solmio, jossa pieni solmu. Kuvassa Robbie Williams

Robbie Williams julkaisee kolmen vuoden tauon jälkeen uuden albumin. Marraskuun 9. päivä julkaistava “Reality Killed The Video Star” -albumi on pääosin sävelletty Robbien kotistudiolla Los Angelesissa ja nauhoitettu Lontoossa. Albumin biisejä ovat säveltäneet mm. Danny Spencer & Kelvin Andrews, Brandon Christy, Craig Russo, Richard Spencer ja Scott Rudin, Chaz Jankel, Guy Chambers, sekä Fil Eisler. Levyn on tuottanut legendaarinen Trevor Horn.

Albumista julkaistaan useita eri versioita. Se ilmestyy CD:nä, CD-DVD -erikoispainoksena sekä digitaalisesti CD-DVD –erikoispainos sisältää kuvamateriaalia albumin teosta. iTunes tulee myymään digitaalista versiota spesiaalipainoksesta, joka sisältää “Arizon”-nimisen ekstrabiisin, sekä osan DVD:n kuvamateriaalista.

Trevor sai levylle lisättyä jotain mitä aiemmilla levyilläni ei ole ollut, hän on nero, kertoo Robbie. Haluan ihmisten unohtavan 50 minuutiksi missä he ovat ja keitä he olevat ja toivon heidän tuntevan yhteyden kappaleisiin. Olen ylpeä tästä levystä, se on minusta erittäin loistava, sanoo Robbie albumistaan.

Kolmen vuoden tauko

Vuonna 2006 Robbie Williams totesi, että hänen täytyy pitää taukoa. Minun oli pakko saada levätä, kertoo Williams. Hän ei ollut käytännössä katsoen levähtänyt vuoden 1989 jälkeen, kun hän liittyi Take That -yhtyeeseen.

Urani alkoi hyvin nuorena ja vuosi toisen perään tein musiikkia, haastatteluja, kiertueita ja taas tein musiikkia, haastatteluja, kiertueita… Minun oli aika pysähtyä ja miettiä kuka olen ilman noita asioita. Tarvitsin aikaeron julkisuudesta, mutta kappaleita en koskaan lakannut tekemästä, selvittää Williams.

Ensimmmäinen singlelohkaisu “Bodies”

Kaksi remiksiä sisältävä “Bodies”-single julkaistaan digitaalisesti 11.10. Kauppojen hyllyiltä single löytyy 14.10. Kappaleeseen kuvattu video saa ensinäytön 9.9. Kuuntele kappale suoraan täältä.

“Reality Killed The Video Star” -albumin kappaleet:

 1. Morning Sun
 2. Bodies
 3. You Know Me
 4. Blasphemy
 5. Do You Mind?
 6. Last Days of Disco
 7. Somwhere
 8. Deceptacon
 9. Starstruck
 10. Difficult for Weirdos
 11. Won’t Do That
 12. Superblind
 13. Morning Sun (Reprise)

Jaa Facebookissa

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

Käyttöehdot