Smashing Pumpkins: "Zeitgeist"-uudelleenjulkaisu.

Amerikkalainen alternative rock -viisikko Smashing Pumpkins (www.smashingpumpkins.com) tulee julkaisemaan uudesta “Zeitgeist”-albumistaan aivan uuden version, mikä on pakattuna DVD-kiekon kera 30. päivä kuluvaa kuukautta. DVD-levyllä nähdään dokumentti “Inside the Zeitgeist”. Julkaisu sisältää alkuperäisen albumin kappaleiden lisäksi myös kolme bonuskappaletta, joista yksi on aikaisemmin julkaisematon biisi “Ma Belle”. Loput kaksi bonuskipaletta ovat “Stellar” sekä “Death from Above”. Tämä tuleva erikoisjulkaisu “Zeitgeist”-riekaleesta on kääritty metallinvärisiin kuoriin.

“Zeitgeist”-albumin uusintajulkaisu on saatavilla vain amerikkalaisen Best Buy -liikeketjun myymälöissä. Levy on tällä hetkellä ennakkotilattavissa.

“Zeitgeist”-albumin kappaleet:

 1. Doomsday Clock
 2. 7 Shades of Black
 3. Bleeding the Orchid
 4. That’s the Way (My Love Is)
 5. Tarantula
 6. Starz
 7. United States
 8. Neverlost
 9. Bring the Light
 10. (Come On) Let’s Go!
 11. For God and Country
 12. Pomp and Circumstances

“Zeitgeist” julkaistiin kuluvan vuoden heinäkuussa. “Zeitgest”-kiekon kunniaksi Smashing Pumpkins päätti lähteä kiertueelle. Kyseessä kun on ensimmäinen albumi varustettuna uudella musiikkimateriaalilla seitsemän vuoden jälkeen. Vuonna 2005 tehdyn comebackin jälkeen bändissä on toiminut alkuperäisestä miehistöstä vain kitaristi-laulaja Billy Corgan.

Smashing Pumpkins on:

 • Billy Corgan (kitara ja laulu)
 • Jimmy Chamberlin (rummut)
 • Jeff Schroeder (kitara)
 • Ginger Reyes (basso)

Bändi perustettiin vuonna 1988 Chicagossa. Yhtye on vuosien varrella kokenus lukuisia muutoksia kokoonpanossaan ja tällä hetkellä sen perustajajäseniin kuuluu vain Billy Corgan, joka toimii luonnollisesti myös yhtyeen keulahahmona.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot