Suomen Huippumalli haussa — 12 finalistia.

Nelosella näytettävä mallien mahtavaan maailmaan sijoittuva Suomen Huippumalli haussa -realitysarja on saanut uuden käänteen nyt kun siihen on valittu satojen kandidaattien joukosta tusinan verran, eli 12 kappaletta, finalisteja. Televisiosarjaan valitut neitokaiset kilpailevat Nelosen kotimaisessa ohjelmasarjassa, jota ryhdytään esittämään säännöllisin väliajoin 6. huhtikuuta lähtien. Suomen Huippumalliksi valittava voittaja tulee saamaan muhkean 25 000 euron arvoisen mallikontrahdin alan kärkinimeltä, mallitoimisto Paparazzilta. Mallisopimuksen lisäksi malli tulee nauttimaan Max Factorin järjestämän kosmetiikkakampanjan näkyvimpänä keulakuvana toimimisesta. Huippumalli pääsee myös Cosmopolitanin etukanteen. Suomen Huippumalli haussa -sarjan ehdokkaiksi valitut naiset ovat: Ana (22-v.), Tatjana (21-v.), Ani, Marje, Anu (18-v.), Mariem, Armi, Maria, Daniela (22-v.), Mari (19-v.) ja Darina sekä Manon.

Useilla Suomen Huippumalli haussa -mallikilpailun finalisteista on runsaasti edustavia valokuvia esillä suuressa suomalaisessa valokuvayhteisössä, yli 475 000 käyttäjää käsittävässä IRC-Galleriassa. Viihdeuutinen.net paljastaa tämän artikkelin lopussa suorat linkit kandidaattien kuvagalleriasivuihin, mutta sitä ennen esitellään Huippumallikokelaat:

 1. Ana on vaasalainen matkailualan opiskelija. Hän on syntynyt vuoden 1985 toukokuussa. Nuori nainen tekee opiskeluajan ohessa ravintolatyötä Subway-pikaruokaravintolassa. Hän on syntyjään Albaniasta asti. Sarjan esittelysivulla hänen kerrotaan olevan erityisen mieltynyt matkusteluun ja tyylikkäisiin kenkiin.
 2. Tatjana on Helsingin asukas. Hän on 21-vuotias. Naisen huippumalliutta siivittämään on perustettu IRC-Galleriaan faniyhteisö nimeltään “Tanjasta Suomen Huippumalli”. Tatjana on terveellisten elämäntapojen kannattaja. Hän kuuntelee lempimusiikkinaan hiphoppia.
 3. Ani on lukiolainen, joka on muuttanut Hämeenlinnasta pääkapunkiin. Hänen Huippumalli haussa -sarjan nettisivuilla kerrotaan olevan erityisen viehättynyt musiikista, etenkin punk-räimeestä. Idolinaan Ani pitää Uma Thurmania. Hänellä on IRC-Galleriassa oma sivu.
 4. Marje on ammatiltaan meikkaaja-maskeeraaja-stylisti ja vieläpä kynsimuotoilijakin. Marje on kotoisin Raisiosta. Musiikkimakunaan hän pitää heviä. Hän on käynyt 11.6.2007 KoRnin keikalla, sekä 20.12.2007 Marilyn Mansonin konsertissa helsinkiläisen Jäähallin katsomossa. Televisiosarjan kotisivuilla hehkutetaan Marjen olevan räväkkä ja hänen harrastavan ahkerasti tanssimista.
 5. Anu on tammikuussa 1990 syntynyt, eli juuri täysikäisyyden saavuttanut, nuori Hautakylästä kotoisin oleva mallikandidaatti. Hautakylän pitäjä sijaitsee Soinin kunnassa Ähtärin lähimaastossa. Hän asustaa perheensä kanssa maatilalla ja on opiskelijana lukion kirjoilla. Anua Nelosen kirjoittamassa esittelyssä kuvaillaan taiteelliseksi — hän harrastaa piirtämistä, valokuvaamista ja pianon, rumpujen sekä basson soittamista.
 6. Mariem on Helsingistä ja toimii päätoimisesti opiskelijana. Hän pyrkii käymään pukuompelijan koulutuksen läpi. Nainen harrastaa liikunnallisia asioita; tanssia ja joogaa. Mallineidon musiikkimakuun lukeutuu r’n‘b-sykkeen lisäksi hiphop. Hän puhuu suomen lisäksi sujuvasti myös ranskaa ja italiaakin.
 7. Armi, 2. kesäkuuta vuonna 1987 syntynyt varastotyöntekijä. Hän asuu Espoossa. Hän on rock-musiikin ystävä. Suomen Huippumalli haussa -finalisti on IRC-Gallerian jäsen ja hän listaa profiilisivullaan kuuluvansa tällä hetkellä mm. sellaisiin musiikkiyhteisöihin kuin Arctic Monkeys, Drum’n‘bass, John Legend, Metallica, N.E.R.D. ja Ysärit.
 8. Maria on lahtelainen uskonnonopettajan sijainen yläasteella. Nainen on työajan ulkopuolella opiskelija avoimessa yliopistossa, josta hän on ottanut kursseiksi ainakin filosofiaan painottuvia aiheita. Latino- ja r’n‘b-musiikki vetoavat Mariaan.
 9. Daniela syntyi Bulgariassa mutta näinä päivinä hänet voi tavata Espoon seudulla, jonne hän on sittemmin muuttanut. Työpaikkana hänellä on kasino, mutta sen lisäksi hän käy tradenomin opintoja. Daniela syntyi syyskuussa –85. Hänellä on IRC-Gallerian yhteisösivun lisäksi MySpace-sivut, jossa hän kertoo mieltyvänsä sellaiseen vastakkaisen sukupuolen edustajaan, joka on atleettinen, jolla on tummat hiukset ja jonka pituus on vähintään 180 cm. Daniela harrastaa potkunyrkkeilyä ja nimeää lempimusiikikseen 1950- ja 1960-luvun rockin ja rockabillyn.
 10. Mari on 19-vuotiaaksi ehtinyt Lappeenrannan asukas, joka opiskelee lukiossa. Hän harrastaa yleisurheilua ja onkin menestynyt etenkin korkeushypyn saralla. Nuori nainen seurustelee vakavasti.
 11. Darina on Helsingistä ja on naimisissa. Hän opiskelee ammattikorkeakoulun pahnoilla tradenomiksi. Harrastuksikseen nainen on kertonut Huippumalli haussa -sarjan esittelysivulla uimisen ja kokkaamisen. Darinan lempiruoka on sushi.
 12. Manon on ravintolakokiksi opiskeleva nuori nainen ja kotoisin Joutsenon kaupungista. Hänen isänsä on ranskalainen, joten Manonin toinen äidinkieli onkin ranska. Mikäli Manon saisi valita itselleen vallan täydellisen päivän, hän viettäisi sen merta katsellen Marseillen satamassa. Nelosen kirjoittamassa pikakatsauksessa Manonin kerrotaan lisäksi olevan luonteeltaan iloinen ja eläväinen ja että tyttösen harrastuksiin lukeutuu hevosilla ratsastaminen ja lumilautailu.

Huippumalli haussa -tuomarit

Suomen Huippumalli haussa -sarjojen tuomaroinnista vastaa kaksipäinen tehotiimi; Saimi Hoyer ja Sakari Majantie. Molemmat ovat vakituisia tuomareita, mutta heidän lisäkseen jokaisessa mallisarjan jaksossa käy vierailemassa ennalta tuntematon tuomari.

Saimi Hoyer

Saimi Hoyer on tehnyt mallintöitä kansainvälisellä tasolla aina Pariisia, Lontoota, Milanoa ja Yhdysvaltojen New Yorkia myöten. Hän on tehnyt töitä näytösmallina mm. Burberrylle, Givenchylle, Sonja Rykielille ja Dieselille. Hänet on nähty maailman tunnetuimmissa muotialan lehtijulkaisuissa. Hoyer on vuonna 1974 syntynyt ja hän on onnellisesti naimisissa — pariskunnalla on yksi lapsi.

Sakari Majantie

Pitkään kotimaisella mallirintamalla toiminut valokuvaaja Sakari Majantie (syntynyt vuonna 1962) on kuvaamisen ohessa käynyt myös kameran toisella puolella, sillä hän on työskennellyt pari vuosikymmentä sitten mallina. Mies on tehnyt kuvaustöitä muotialalle, myös kansikuvia ja beauty-kuvia lukuisiin kotimaisiin naistenlehtiin, sekä monien tunnettujen vaatemerkkien tuote-esitteisiin.

Huippumalli haussa -talo

 • Terassi
 • Viherhuone
 • Keittiö
 • Olohuone (catwalk-lava)
 • Ruokailuhuone
 • Makuuhuoneet (neljälle, makuuhuoneita kolme kappaletta)

Huippumallikokelaiden majoitustilojen sisustuksesta vastaa 26-vuotias Minna Haapakoski. Hän on suunnitellut mallitalon eri huoneisiin omat yksilölliset teemansa. Suomen Huippumallikokelaiden kotitalon sisustusurakan vastaanottanut Minna Haapakoski on kouluttautunut vuosien varrella artesaaniksi, mutta hän on jatkanut opintojaan ja näinä päivinä hän onkin kurssia vaille muotoilija sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun oppilinjalta. Hän on kirjoilla Joensuun ammattikorkeakoulussa.

Huippumallitalon sisustusurakka on Haapakoskelle mieluisa tehtävä, sillä nainen kertoo jo pienestä pitäen olleensa kiinnostunut asioiden visuaalisesta puolesta. Jo pikkutyttönä barbileikkejä leikkiessään hän halusi juuri sisustella nukkejensa kodit. Aikaisemmin hän on sisustanut Marko Paanasen assistenttina Nelosella esitetyssä sisustusohjelmassa Inno jo neljättä tuotantokautta. Naisen edellisen erittäin korkean profiilin sisustustyö koettiin viime vuoden puolella, jolloin hän kävi sisustamassa Big Brother -realitysarjan talon. Hän on perustanut yrityksenkin näitä hommia varten — yrityksen nimi on Sisustussuunnittelu Minna. Huippumallikokelaiden kotiin hän on hankkinut sisustusmateriaalit mm. Hobby Hallista. Tuleva koti tullaan virittämään tyttömäiseksi, jossa on kotoisa ympäristö raikkaine ja iloisine väreineen. Mallitalon sisälle on toteutettu studiotunnelmaa ja erityinen catwalk-lava.

Suomen Huippumalli haussa -finalistit IRC-Galleriassa
 • Daniela on nimimerkillä annajelie
 • Anu on nimimerkillä Bou|
 • Tatjana on nimimerkillä Bonita
 • Armi pn nimimerkillä army^
 • Marje on nimimerkillä Marje
 • Ani on nimimerkillä bog
 • Mari on nimimerkillä ^ma-ri
 • Manon on nimimerkillä Mano^
 • Ana on nimimerkillä yaya^^
 • Maria- on nimimerkillä Lion
Huippumallisarjaan liittyviä uutisia

Jaa Facebookissa

hih kirjoitti 5762 päivää sitten, että:

kiva tietää noi nickit.. kiitti hei

n:o

Käyttöehdot