Suomen huippumalli haussa -sarjaa juontaa Anne Kukkohovi.

Neloselta lähetettävä Suomen huippumalli haussa -televisiosarja on saanut juontajakseen entisen huippumalli Anne Kukkohovin, joka tulee toimimaan myös sarjassa tuomariston jäsenen roolissa. Kyseessä oleva nainen on ollut viime vuosikymmenellä maamme työllistetyimpien mallien joukossa. Nykypäivinä hän ei enää aktiivisesti toimi mallina, vaan toimii muotikuvausten saralla kameran toisella puolella. 37-vuotias Kukkohovi on malliuransa aikana voittanut useita alansa merkittävimpiä palkintoja. Lisäksi hän on päässyt näytille usean alan lehden kansikuvaan, hän on vieraillut Beloved-nimisen bändin musiikkivideolla ja toiminut juontajana 1990-luvun puolen välin taitteessa esitetyssä Sinun unelmiesi tähden -sarjassa. Suomen huippumalli haussa -ohjelmaa juontava Anne on tietenkin kiinnostunut muodista, designista, mutta myös elokuvista ja hänen kerrotaan Nelosella julkaistun uutisen mukaan harrastavan pilateksen ja elokuvien lisäksi jopa combat trainingia. Hän on naimisissa.

Anne Kukkohovi (omaa sukua Laaksonen) on nykyisin naimisissa ja hänellä on yksi lapsi. Entinen malli osallistui aktiiviuransa aikana myös hyvin paljastavien alastonkuvien tekemiseen poseeraamalla kameralle ilman rihman kiertämää. Naisesta on julkaistu Internetissä kolme erittäin eroottista alastonvalokuvaa, joissa Kukkohovi esitetään harmaasävyisissä valokuvissa useissa eri asennoissa. Anne Kukkohovin alastonkuvat löytyvät täältä:

Suomen huippumalli haussa -realitysarjan haku on jo ehtinyt käynnistyä. Nelosen järjestämään hakuvaiheeseen osallistui lähes 900 suomalaista naista. Tällä hetkellä kilpailijaehdokkaita on jäljellä enää 25 kappaletta, joista aiotaan valita 11. maaliskuuta vain tusinan verran finalisteja. Huhtikuussa alkavaan ohjelmaan valitut kaksitoista huippumallikokelasta kisailevat kesäkuuhun asti siitä, kuka on ensimmäinen Suomen huippumalli. Tämä televisiossa esitettävä kilpailu pohjautuu amerikkalaiseen formaattiin, nimeltään America’s Next Top Model. Suomeen sulautettu versio formaatista tulee palkitsemaan voittajansa 25 000 euron arvoisella mallisopimuksella mallitoimisto Paparazzin kanssa. Voittaja tulee lisäksi olemaan Max Factorin kosmetiikkakampanjan keulahahmona ja hän pääsee nauttimaan olostaan myös Cosmopolitan-lehden kansikuvassa.

Jenkkiversio tästä televisiosarjasta on huippumalli Tyra Banksin kehittämä. Se on Yhdysvalloissa etenemässä jo järjestyksessä 10. tuotantokaudellen, joka kielii sarjan saamasta suosiosta. Formaattia on käytetty ahkerasti myös muualla maailmassa, sillä huippumalleja on haettu peräti 30 maahan ympäri Tellusta. Brittein saarilla ja Australian kengurumaassa Huippumalli haussa -ohjelmaa tuotetaan jo neljättä kertaa. Ruotsissa esitettiin samasta formaatista ensimmäinen jakso edellisen vuoden syksyllä. Nyt keväällä täällä Suomessa starttaavaa malliohjelma saa ensi kertaa vastineensa myös Sveitsiin, Israeliin, Belgiaan ja jopa Kiinaan.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot